Büyükşehir'de Ulaşım Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'de Ulaşım Seferberliği

Büyükşehir\'de Ulaşım Seferberliği

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinde ulaşım sorununun çözümü için çalışmalar sürerken ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni 33 adet otobüs alımı için karar çıktı.

15.08.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinde ulaşım sorununun çözümü için çalışmalar sürerken ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni 33 adet otobüs alımı için karar çıktı. Karar sonrası Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'nin de bu karar doğrultusunda çalışma yapması bekleniyor.

Yeni alınacak olan otobüsler, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Fethiye, Bodrum, Marmaris ve Milas ilçeleri arasında hizmet vereceği öğrenildi. Yeni ulaşım araçlarının alımının ardından seferler için yolcu indirme bindirme, sefer saatleri, kalkış noktaları ve ücretler konusunda planlamalar yapıldığı öğrenildi.

Muğla genelinde, "Ulaşım ve Ulaşım ile ilgili tüm işlem ve görevler" Muğla'nın 6360 Sayılı yasa ile Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nde oluşturulan UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Kurulu tarafından yürütülüyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'de Ulaşım Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement