Büyükşehir Belediyespor Stadı Çimi Tehlikede - Son Dakika
Spor

Büyükşehir Belediyespor Stadı Çimi Tehlikede

Büyükşehir Belediyespor Stadı Çimi Tehlikede

Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor'un maçlarını oynadığı stadının çimlerinin yanması ve mantar olup sararması maçların oynanmasını tehlikeye attı.

01.09.2014 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor'un maçlarını oynadığı Seyrantepe stadının çimlerinin yanması, mantar olup sararması maçların oynanmasını tehlikeye attı.

Diyarbakır Büyükşehir belediyespor yetkililerinden alınan bilgiye göre, stat zeminin ihmal sonucu bu hale geldiği belirtilerek, "İdman ve maçların yapıldığı Seyrantepe'deki tesislerimizdeki stadımızın zeminindeki çimler hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde yaşanması nedeniyle sarardı ve yandı. Saha zeminimizin lig maçımıza kadar yetiştirilmesi için gerekli çalışmaları yaptırıyoruz. Bu durum bizlerde şok etkisi meydana getirdi. Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Saha zeminindeki sararmalar ve yer yer oluşan çukurları tüm çabalar sarf edilerek yapılıyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak idmanlarımızı sahamızda yapamıyoruz. Ligin ikinci haftası yani önümüzdeki hafta Pazar günü sahamızda oynayacağımız Altay maçına yetiştirmek gayretindeyiz" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Büyükşehir Belediyespor Stadı Çimi Tehlikede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement