Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'ten Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'ten Vali Düzgün'e Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik\'ten Vali Düzgün\'e Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti.

17.02.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti. Çelik, "Kayseri'de bir uyum kültürü var" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, görevi teslim almasının ardından Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Çelik, "Kayseri'de bir uyum kültürü olduğunu söyledi. Çelik, "Haseki başkanın görevden ayrılması ile birlikte oradaki görev bize tebliğ edildi ve göreve başladık. Bugünde sizi ziyaret ederek hem iyi dileklerimizi iletelim hem de bundan sonrası ile ilgili Kayseri'yi konuşalım diye geldim. Kayseri'de bir uyum kültürü var. Bir tarafta yönetim dinamikleri, Valilik, Kaymakamlıklar, Belediyeler bir tarafta ise güvenlik birimleri. Çok şükür hepsi bir uyum içerisinde çalışıyor. Hepsi Kayseri'nin ortak paydasında çalışır. Böyle bir uyum kültürü Kayseri'de var zaten. Bundan önce olduğu gibi belediye olarak bizde aynı uyum kültürünü devam ettireceğiz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonra yine Kayseri için ne yapılacaksa birlikte beraber olarak yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ise, "Kayseri'nin yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun diyorum. Kendisi ile Kayseri'ye geldikten sonra daha sık konuştuk ama aslında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda ki görevim sırasında da bir ortak kesişme noktamız olmuştu. Ardından kısa bir süre sonra Kocasinan Belediye Başkanı olarak çalışmaya başladık. Seçimin ardından 11 ay sonra Büyükşehir Belediye başkanı olarak belediye meclis üyelerimizin seçimi ile Pazartesi gününden itibaren Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başladı. İnşallah kendisine hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Düzgün ayrıca, "Birlikte Kayseri'nin gelişimi için, kalkınması için ve daha güzel günlere gitmesi için hep birlikte çalışacağız. Kocasinan Belediye Başkanlığı süresi içerisinde de zaten kendi bakış açısı ve vizyonu ile Kocasinan'da da başarılı çalışmalar yapmıştı. İnşallah oradaki tecrübesini Büyükşehir Belediyesi'ne de aktaracaktır" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'ten Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement