Büyükdere'de Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Büyükdere'de Ramazan Coşkusu

Büyükdere\'de Ramazan Coşkusu

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile takip edilen Ramazan eğlenceleri devam ediyor.

10.07.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile takip edilen Ramazan eğlenceleri devam ediyor.

Büyükdere Mahallesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Sahası'nda gerçekleşen iftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Odunpazarı Aşevinde yapılan yemekler, Odunpazarı Belediyesi personeli tarafından iftar programına katılanlara ikram edildi. Ramazan'ın son günlerinde çok sayıda vatandaş aynı sofrayı paylaşarak oruçlarını açtı.

Yoğun katılımın olduğu iftar programında konuşan Başkan Kurt, "Biz kültürümüzü yaşatmak istiyoruz. Geleneklerimizi korumak, kollamak için ciddi çalışmalar yapmamız lazım. Gelecek bayramınızı şimdiden kutluyorum. Daha güzel günler ve akşamlarda görüşmek üzere" dedi.

İftar programı Odunpazarı Belediyesi sanatçıları tarafından tasavvuf müziği ve semazen gösterileri ile başladı. Ardından Aşuk ile Maşuk çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Program kapsamında sahne alan Polen Cengiz vatandaşlara türkü şöleni sundu. Polen Cengiz'den sonra sahneye çıkan Ozan Taşdemir söylediği eserlerle vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Büyükdere Mahallesi'nde yaşanan türkü dolu gecede mahalle sakinleri eserlere halay çekerek eşlik etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükdere'de Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement