Galatasaray, Bursaspor'u 0-2 Mağlup Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Bursaspor'u 0-2 Mağlup Etti

Galatasaray, Bursaspor\'u 0-2 Mağlup Etti

Galatasaray ilk yarısında etkisiz kaldığı maçta Bursaspor'u Burak Yılmaz'ın ve Olcan Adın'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

30.08.2014 21:02  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta maçında Galatasaray deplasmanda Bursaspor'u Burak Yılmaz ve Olcan Adın'ın attığı goller ile 2-0 devirdi.

Taraflar, müsabakanın ilk 45 dakikasında birbirlerine oyun anlamında üstünlük kuramadı. Orta alanda iyi çoğalan Bursaspor, rakibine bu bölümde fazla hücum şansı tanımadı. Bursaspor, orta alanda etkili olmasına rağmen hücumda çoğalamadığı için fazla pozisyon üretemedi. Konuk ekip ise yeşil-beyazlıların baskısı nedeniyle istediği pozisyonları bulamadı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını 3. dakikada Bursaspor geliştirdi. Sağ kanattan hareketlenen Volkan Şen, topu kale alanına doğru ortaladı. Fernandao'nun hareketlendiği meşin yuvarlağı kaleci Muslera son anda yumruklayarak ceza sahası dışına gönderdi.

32. dakikada, Galatasaray atağında sol kanattan ilerleyen Sneijder, ceza sahası dışından çaprazdan topa sert vurdu. Meşin yuvarlak, üstten az farkla auta gitti.

33. dakikada, Bursaspor atağında sağ kanattan süratle giden Belluschi, meşin yuvarlağı penaltı noktasına doğru gönderdi. Aziz Behiç'in kafa vuruşunda top auta çıktı.

43. dakikada, Galatasaray atağında sol kanattan hareketlenen Bruma, topu penaltı noktası üzerinde bekleyen Burak Yılmaz'ın önüne doğru gönderdi. Kaleci Harun Tekin, zamanında bir hamleyle meşin yuvarlağa Burak Yılmaz'dan önce hakim oldu ve muhtemel bir gol tehlikesini bertaraf etti.

İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya etkili başlayan ekip Galatasaray oldu.

51. dakikada kornerden gelen topta rakiplerine tpou kaptırmayan Burak, sağ tarafta boş arkadaşı Bruma'yı gördü. Bruma topla bir müddet gittikten sonra ceza sahasına doğru topu çok iyi çevirdi Burak Yılmaz'ın sol ayağı ile vurduğu vole ağlara gitti. Burak bu golü hamile eşine aramağan etti.

Oyunun devamında Galatasaray'ın geriye yaslanmasından sonra Bursaspor Fernandao ve Volkan Şen ile pozisyonlar buldu. Fakat iki oyuncunun da tehlikeli şutunda Fernando Muslera çok iyi kurtarışlar yaptı.

Maçın sonucunu belirleyen gol ise 90'da geldi. Veysel'in ceza sahsında içeriye çevirdiği topu Olcan Adın boş kaleye göndermeyi başardı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Bursaspor'u 0-2 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement