Bursaspor Çıkışa Devam Etmek İstiyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Çıkışa Devam Etmek İstiyor

Bursaspor, yarın oynayacağı lider Fenerbahçe karşısına sahasındaki hem 2'nci galibiyetini, hem de son haftalarda ligdeki çıkışını sürdürmek için çıkacak.

23.11.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, yarın oynayacağı lider Fenerbahçe karşısına sahasındaki hem 2'nci galibiyetini, hem de son haftalarda ligdeki çıkışını sürdürmek için çıkacak.

LİGDE 105'İNCİ MÜCADELE

Yeşil beyazlı takım, Süper Lig tarihinde 104 kez karşı karşıya geldiği Fenerbahçe karşısında 16 kez galip gelirken 56 müsabakayı  ise kaybetti. Oynanan 32 mücadele ise beraberlikle sona erdi. Yeşil beyazlılar, lig ve Türkiye Kupası'nda son 10 maçta rakibini yenmeyi başaramazken 2 maç beraberlikle sonuçlandı, 8 maçı ise kaybetti. Bugünü kadar oynanan 104 maçta Bursaspor 86 gol atıp, kalesinde ise tam 177 gol gördü.

SAKAT VE CEZALI YOK

Bursaspor'da Fenerbahçe mücadelesi öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Ancak yeşil beyazlıların Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Samuel Holmen, 2 kulüp arasında yapılan protokol gereği maçta forma giyemeyecek.

AYDINUS YÖNETECEK

Yarın akşam saat 20.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakem Özgüç Türkalp olacak. Çizgi hakemlerini Serkan Çınar ve Serkan Ergün yapacak.

MUHTEMEL KADRO

Yeşil beyazlı takımın Fenerbahçe maçı muhtemel kadrosu ise şöyle:

Harun Tekin- Şener Özbayraklı, Civelli, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Belluschi, Volkan Şen, Josue, Fernandao, Bakambu

SAKAT: Yok

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: VIP 1.Sıra: 250 TL, VIP 2….6.Sıra: 175 TL, KAPALI A-B-C ve VIP C: 100 TL, MARATON: 30 TL, KAPALI KALE ARKASI: 15 TL, AÇIK KALE ARKASI: 10 TL, MİSAFİR Tribünü: 13 TL - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Çıkışa Devam Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti
    11:25 AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti

    AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti. Ünlüce, Albayrak ve beraberindeki AK Parti heyetiyle görüşerek yeni görevinde başarılar diledi.

  • Derin Tarih Dergisi 12. Yaşını Kutladı
    11:24 Derin Tarih Dergisi 12. Yaşını Kutladı

    Albayrak Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Derin Tarih dergisi, İstanbul Rami Kütüphanesi'nde düzenlenen törenle 12. yaşını kutladı. Derginin genel yayın yönetmeni Taha Kılınç, Derin Tarih'in editoryal bağımsızlık, ekonomik güç ve çalışkan yazı işleri kadrosuyla seçkin bir konumda olduğunu belirtti. Dergi, Osmanlı'nın denizlerdeki hakimiyeti, Köprülü Ailesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun hakim olduğu coğrafyalarda yaşananlar gibi birçok önemli konuyu dosya olarak işlemektedir. Ayrıca, dergi üç ayda bir özel sayı da yayınlamaktadır.

  • Diyarbakır'da Gasp ve Yaralama Olaylarına Karışan 6 Şüpheli Tutuklandı
    11:24 Diyarbakır'da Gasp ve Yaralama Olaylarına Karışan 6 Şüpheli Tutuklandı

    Diyarbakır'da gasp ve yaralama olaylarına karışan bir gruba yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin kullandıkları suç aletleri ele geçirildi.

  • Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar
    11:23 Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar

    Muğla'nın Ula ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası evlerin ve araçların yakınından geçen enerji nakil hatları birbirine temas etmesi sonrası şiddetli patlamalar yaşandı. Fırtına nedeniyle elektrik tellerinin birbirine temas etmesi ve yaşanan patlama sonrası ilçede elektrik kesintisi yaşandı.

  • Eskişehir'de Şiddetli Yağmur ve Rüzgar Etkili Oldu
    11:23 Eskişehir'de Şiddetli Yağmur ve Rüzgar Etkili Oldu

    Eskişehir'de sabah saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur ve kuvvetli rüzgar nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler ve yayalar yollarda güçlük çekerken, polis ve karayolları ekipleri önlem aldı.

  • İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor
    11:23 İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor

    İzmit Belediyesi, mantar üretim tesisinde yetiştirdiği istiridye mantarlarını vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak Belsa A Blok önünde gerçekleştirilen mantar dağıtımıyla vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi.

  • İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi
    11:22 İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi

    İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere yapılan saldırıda, insansız hava araçları ve füzeler hedef alındı. İranlı yetkililer saldırının sembolik önemine dikkat çekerken, İsrail'in İran'ın nükleer silah geliştirme programına gönderme yapmak istediği düşünülüyor. İran medyası ise üç patlamanın meydana geldiğini duyurdu. Rusya ise İsrail'e İran'ın gerilimi yükseltmek istemediği mesajını iletti.

  • Özgür Özel, Anıtkabir'i ziyaret etti
    11:22 Özgür Özel, Anıtkabir'i ziyaret etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milletvekilleri, İl başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel ve beraberindeki heyet Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine ulaştı. Özel ve heyet mozoleye çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Özgür Özel Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni de imzaladı. Özel ve beraberindeki heyet, Anıtkabir avlusunda bulunan 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret etti.

  • Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi
    11:20 Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yağmurun etkisiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. Olayda 2 apartman hasar gördü, 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil duvarın altında kaldı. İstinat duvarının çöktüğü alan dron ile görüntülendi. Apartmandakiler tahliye edildi.


Advertisement