Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: "Kaliteli Kadromuz Var" - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: "Kaliteli Kadromuz Var"

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: "Kaliteli Kadromuz Var"

Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı, "Galatasaray maçında da iyi oynamış sonuca gidememiştik. Lig yeni başladı.

14.09.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı, "Galatasaray maçında da iyi oynamış sonuca gidememiştik. Lig yeni başladı. Yeni ve kaliteli kadromuz var. Taraftarlarımız bize sabır etsinler, yavaş yavaş her şey rayına oturacak" dedi.

Yeşil beyazlı takımının yeni sezonda ilk gollerini atarken ilk galibiyetini de almasının sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Recep Bölükbaşı, ilk haftalarının çok zor olduğuna dikkat çekti. Gençlerbirliğini deplasmanda 2-1 yendiklerini hatırlatan Başkan Bölükbaşı, "Lig yeni başladı. Gerçekten yeni ve kaliteli kadromuz var. Taraftarlarımız bize sabır etsinler" diye konuştu. Eski Bursaspor'u hayata geçirmek için çaba harcadıklarını vurgulayan Başkan Recep Böyükbaşı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Zirveye, Avrupa'ya oynayan, futboluyla herkese zevk veren bir takım yaratmak istiyoruz. Zaman içerisinde bunları göreceğiz. Teknik heyeti, futbolcularımızı aldıkları bu galibiyet için kutluyorum. Gerçekten maç daha farklı skorla bitebilirdi. Bence yenilgiden galibiyete geçmek önemliydi. Takımımız kazanma adına her şeyi yaptı. Taraftarlarımızın gururu olacaktır. Sabırla bu iş olacaktır. Biraz daha işimiz var. Ben güveniyorum. İyi niyetle çalışıyoruz."

BEŞİKTAŞ MAÇINA BEKLİYORUZ

Gelecek hafta sahalarında ligin şampiyonluk adaylarından Beşiktaş ile karşılaşacaklarını belirten Başkan Recep Bölükbaşı, "Taraftarımız önünde, tüm tribünlerin açık olduğu bir maç oynayacağız. Taraftarlarımızın Passolig kartlarını alarak takımlarına destek olmalarını arzuluyorum. Taraftarsız olmuyor. Onlar bize sahip çıksınlar, hep birlikte el ele verip şampiyonlukta olduğu gibi coşkuyu yaşayalım" diye konuştu.

ASBAŞKAN HATİPOĞLU: "DARISI BEŞİKTAŞ'IN BAŞINA"

Asbaşkan Nihat Akınoğlu ise, "Hem ilk golleri attık hem puanları aldık. Kupada ve ligde gol atamamıştık. Bursaspor camiasına hayırlı olsun. Bu takım iyi işler yapacak. Taraftarlarımız bize inansın. Darısı Beşiktaş maçına" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: 'Kaliteli Kadromuz Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement