Bursaspor'a Şampiyonluk Sokağı Geliyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor'a Şampiyonluk Sokağı Geliyor

Bursaspor\'a Şampiyonluk Sokağı Geliyor

Karacabey Belediye Başkanı’na ziyarette bulunan Karacabey Bursasporlular Derneği başkanı ve üyeleri ilçede Bursaspor Şampiyonluk Sokağı olmasını talep ettiler.

14.04.2015 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediye Başkanı'na ziyarette bulunan Karacabey Bursasporlular Derneği başkanı ve üyeleri ilçede Bursaspor Şampiyonluk Sokağı olmasını talep ettiler.

Karacabey Bursasporlular Derneği, İlçe Belediye Başkanı Ali Özkan'a ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Vahap Aka, Dernek Onursal Başkanı Ahmet Karakiraz ve üyeler Bursaspor başta olmak üzere ilçe sporu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede ayrıca dernek yönetimi olarak 2009-2010 sezonunda Bursaspor'un şampiyonluk kutlamalarının başladığı sokak olan Tavşanlı Mahallesi, 76. Sokak'ın adının "Bursaspor Şampiyonluk Sokağı" olarak değiştirilmesi talep edildi. Bu talebe sıcak baktığını belirten Başkan Ali Özkan da durumu ilgili komisyona havale edeceklerini ve gereğinin yapılmasını sağlayacaklarını ifade etti. Gerçekleşen görüşmenin sonunda Dernek Başkanı Vahap Aka, Başkan Ali Özkan'a Bursaspor rozetini bizzat takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'a Şampiyonluk Sokağı Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement