Recep Sert'in Nişanlısı Kına Gecesinde Mutluluk Gözyaşı Döktü - Son Dakika
Güncel

Recep Sert'in Nişanlısı Kına Gecesinde Mutluluk Gözyaşı Döktü

Recep Sert\'in Nişanlısı Kına Gecesinde Mutluluk Gözyaşı Döktü

Türkiye'de 5'inci yüz nakli yapılan Recep Sert, ameliyat olduğu üniversitede çalışan Akyurt ile evleniyor. Çiftin, dün akşam yapılan kına gecesinde gelin ağladı.

21.12.2014 13:27  Güncelleme: 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de 5'inci yüz nakli yapılan Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde oturan 26 yaşındaki Recep Sert, ameliyat olduğu üniversitede çalışan 28 yaşındaki Esma Akyurt ile evleniyor. Çiftin dün akşam yapılan kına gecesinde gelin Esma Akyurt gözyaşlarına hakim olmadı.

HASTANEDE TANIŞTILAR, AŞIK OLDULAR

İnegöl İlçesi'nde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e, geçen yılın 18 Temmuz günü, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından başarılı bir operasyonla, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüzü ve çenesi nakledildi. Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınan Recep Sert ile bu hastanede çalışan Esma Akyurt arasında başlayan arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü.

KINA GECESİNDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bu yıl içerisinde nişanlanan çiftin Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde yapılan kına gecesinde gelin Esma Akyurt gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlayan eşini teselli eden Recep Sert, Esma Akyurt'a sarılarak gözyaşlarını sildi

Yapılan kına gecesinde gazetecilere açıklama yapan Recep Sert'in babası Cafer Sert, 'Bundan daha büyük mutluluk olur mu çok mutluyum. Sizlerden, devletimizden Allah bin kere razı olsun" diye konuştu.

BU GECE EVLENİYORLAR


Sert çifti bu gece Gölbaşı Düğün Salonu'nda yapılacak düğün ile dünya evine girecek. Çiftin nikah şahitliğini ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ın yapması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Recep Sert'in Nişanlısı Kına Gecesinde Mutluluk Gözyaşı Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • erzurum: bu işte bi iş var. . 72 3 Yanıtla
  • BANA İNANDIRICI GELMİYOR: Yenge Hanım Türkan Şoray Moduna Girmiş Eğer İşin Ucunda Ünlü Olmak Yoksa Bende Birşey Bilmiyorum Adam Yeterince Yüz Nakli Olayı ile Ünlendi Ablada Bundan Pay Çıkartıyor Bana Göre Aşk Meşk Bana İnandırıcı Gelmiyor Yakında Boşandıklarını Duyar Görürsünüz 17 0 Yanıtla
  • neco: Allah mesut bahtiyar etsin. 8 1 Yanıtla
  • vatansevdası: ben bu kınaya amin demedim 3 5 Yanıtla
  • KKK: SENEYE GÖRÜRÜZ. 5 0 Yanıtla

Advertisement