Bursa Üçüzler, Cezaevindeki Annelerinin Fotoğrafıyla Hasret Gideriyor - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa Üçüzler, Cezaevindeki Annelerinin Fotoğrafıyla Hasret Gideriyor

Bursa Üçüzler, Cezaevindeki Annelerinin Fotoğrafıyla Hasret Gideriyor

Bursa'da, üzerinde uyuşturucu çıktığı için 3 ay önce tutuklanan 4 çocuk annesi Kader Ş.'nin 6 yaşındaki üçüzleri H.i., M.A. ve A.H. ile 10 yaşındaki ablaları T.Ş., anneleriyle fotoğraflarına bakarak hasret gideriyor.

11.02.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, üzerinde uyuşturucu çıktığı için 3 ay önce tutuklanan 4 çocuk annesi Kader Ş.'nin 6 yaşındaki üçüzleri H.i., M.A. ve A.H. ile 10 yaşındaki ablaları T.Ş., anneleriyle fotoğraflarına bakarak hasret gideriyor. Cezaevine gitmelerine rağmen üçüzlerin annelerini hastanede bildiğini söyleyen Kader Ş.'nin annesi Ayşe Sürücü, "Zehir tacirleri kızımı oyuna getirip yaktılar. Üçüzlerini ise cezalandırdılar. Bizimle kalan torunlarım, anne hasretini fotoğraflarına bakarak gideriyorlar ve 'Annemiz ne zaman gelecek' diye soruyorlar" dedi.

Üç ay önce bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, d Hakkari'den aldığı uyuştucuyu Bursa'ya getiren Kader Ş.'yi, İnegöl ilçesinde durdurduğu otobüste yakaladı. Kader Ş.nin üzerinde yapılan aramada 453 gram kokain ile 523 gram metamfetamin bulundu. Mahkemeye çıkartılan Kader Ş. tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

BABA ÇOCUKLARI ANNEANNEYE BIRAKTI

Hakkındaki soruşturma devam eden Kader Ş.'nin eşi Niyazi Ş., üçüz çocukları H.İ., M.A. ve A.H. ile 10 yaşındaki kızı T.Ş.'yi, kayınvaldesine bırakıp çalışmak için Zonguldak'a gitti. Annesinin cezaevinde olduğunu sadece T.Ş. bilirken, zaman zaman ziyarete getirilen yaşları küçük olan üçüzlere ise annelerinin hastanede olduğu söyleniyor.

'ÜÇÜZLER ANNELERİNİ ÇOK ÖZLÜYOR'

Özellikle üçüz torunlarının annelerini çok özlediklerini belirten anneanne 55 yaşındaki Ayşe Sürücü şunları söyledi:

"Kızım, uyuştucu tacirlerinin oyununa geldi. Onların ağına nasıl düştü bilemiyorum. Yakalanınca anladık. Birileri kızımı bu tezgahın içerisine soktu ve yaktı. Kızımızın cezaevinde olması kadar bizleri en fazla üçüzlerinin durumu üzüyor. Yaşları küçük olduğu için cezaevinin ne olduğunu bilmeyen torunlarıma annelerinin hastanede olduğunu söyledik. Onlar da her gün anneleri ile çekilen fotoğraflara bakarak hasret gideriyorlar. 'Annemiz ne zaman gelecek' diye bize soruyorlar.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa Üçüzler, Cezaevindeki Annelerinin Fotoğrafıyla Hasret Gideriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de polis operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı
    16:03 Kayseri'de polis operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı. Operasyonda 142 uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin polisteki işlemleri devam ediyor.

  • Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü
    15:56 Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan kavgada 16 yaşındaki Kademcan'ın öldürülmesiyle ilgili bir kişi tutuklandı, bir kişi serbest bırakıldı. Olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Kız meselesi sebebiyle çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, M.E. isimli şüpheli havaya ateş açtıktan sonra grubun üzerlerine gelmesi üzerine bir kez daha ateş etti. Bu sırada kurşunlar 16 yaşındaki Kademcan'a isabet etti ve genç hayatını kaybetti. Şüphelilerden M.E. tutuklanırken, E.K.D. ise yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

  • Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti
    15:55 Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti

    Eskişehir'de bir marketten alkol çaldığı iddia edilen şahıs, yeniden markete gelerek çalışanları bıçakla tehdit etti. Şüpheli, market çalışanlarının takibi sonucu bir apartmanda yakalandı.

  • Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü
    15:50 Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü

    Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Yapılan basın açıklamasında, İsrail'in insanlık suçlarına ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için bir araya geldikleri ifade edildi.

  • Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
    15:45 Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nden şok uygulamalar: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

    Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaları kapsamında yapılan şok uygulamalar ve şüphe üzerine yapılan çalışmalar sonucunda 6 ruhsatsız tabanca, 7 tüfek, 5 kuru sıkı tabanca, 10 kesici ve delici alet, 11 şarjör, 359 fişek, 54 sentetik ecza maddesi, 1 gram metamfetamin, 5 uyuşturucu kullanım aparatı, 1 el telsizi ve 1 çakar lamba ele geçirildi.

  • Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu
    15:43 Alanya'da Norveç vatandaşı evinde ölü bulundu

    Antalya'nın Alanya ilçesinde, Norveç vatandaşı Erik Vikre (59), evinde hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Vikre'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Isparta'da 123 litre kaçak alkol ele geçirildi, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı
    15:41 Isparta'da 123 litre kaçak alkol ele geçirildi, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

    Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Gönen ilçesinde bir araçta yapılan aramada bandrolsüz 90 litre viski, 19 litre rakı ve 14 litre vodka ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement