Annesinin İmam Nikahlı Eşini Öldüren Zanlı: Namusumu Temizledim - Son Dakika
3. Sayfa

Annesinin İmam Nikahlı Eşini Öldüren Zanlı: Namusumu Temizledim

Annesinin İmam Nikahlı Eşini Öldüren Zanlı: Namusumu Temizledim

Bursa'da annesinin imam nikahlı kocası 51 yaşındaki Hamza Deniz'i 10 yerinden bıçaklayarak öldüren Savaş Tomurkan, "Pişman değilim, namusumu temizledim" dedi.

10.02.2016 04:18  Güncelleme: 07:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde dün gece 10 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan 51 yaşındaki Hamza Deniz'in cinayet zanlısı Savaş Tomurkan, Bursa'ya getirildi.

EŞİNİN CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞTI

Osmangazi ilçesinde oturan Hayriye Tomurkan dün akşam Yeni Karaman Mahallesi Özgen Sokak'taki evine geldiğinde, oturma odasında kan izleri gördü. Daha sonra yatak odasına giren Hayriye Tomurkan, birlikte yaşadığı Hamza Deniz'in cansız bedeni ile karşılaştı.

CİNAYETİ OĞLU İŞLEMİŞ

Yapılan inceleme sonucu cinayeti Hayriye Tomurkan'ın ilk evliliğinden dünyaya getirdiği 22 yaşındaki oğlu Savaş Tomurkan'ın işlediği belirlendi.

CİNAYET SONRASI SOMA'YA KAÇTI

Hamza Deniz'i öldürdükten sonra Manisa'nın Soma ilçesine kaçtığı öğrenilen 22 yaşındaki Savaş Tomurkan, Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ile ortak Manisa'da düzenlediği operasyonda evinde yakalandı.

EKİPLER TARAFINDAN BURSA'YA GETİRİLDİ

Savaş Tomurkan, Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Cinayet Büro Amirliği Ekiplerine teslim edildikten sonra Bursa'ya getirildi.

"PİŞMAN DEĞİLİM, NAMUSUMU TEMİZLEDİM"

Zanlı emniyet binasına girerken gazetecilerin, 'Neden yaptın? Pişman mısın?' sorularına, "Pişman değilim, namusumu temizledim" diye cevap verdi. Savaş Tomurkan, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Annesinin İmam Nikahlı Eşini Öldüren Zanlı: Namusumu Temizledim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Seda_42: Bu yasta oglun varsa yasantina dikkat edeceksin ,oglunu saf disi edemezsin 20 8 Yanıtla Seda_42: Oğlumu utandıracak hiçbir yorum yapmadım rahatsizsaniz okumaz gecersiniz bu kadar basit 5 0 sedat: Seda , galiba senin o yaşta oglun yok.yazdiklarinin geneline bakilirsa ogluma inat yasasin bu hayat diyorsun. 1 2
  • urfalı: aneni temizle yavrum 10 5 Yanıtla
  • Yok arkadaş : Ben erkek oğlu olan dul kesinlikle almam. 5 6 Yanıtla Kapak: Onlarda seninle evlenmek için sıraya girmişti 5 0
  • asenaaa: Bir insanın canını alarakmı namusu temizliyosun yazık diyorum artık 2 5 Yanıtla
  • afyon m: Böyle namusmu temizlenir namus adam öldürmedende namus temizlenir illaki temizlemek için öldürmenmi gerekir 1 5 Yanıtla
  • asenaaa: Bir insanın canını alarak namusmu temizlenir şuan en büyük namusuzlugu sen kendine yaptïn. 1 5 Yanıtla
  • hopdedik: Iste radaki far burda...avrupali bir genç tam tersini yapardi..o adama tesekkur eder, ona hediyeler alirdi...anladiniz degil mi???? 3 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement