Bursa'nın Gururu Mehmet Aslan - Son Dakika
Güncel

Bursa'nın Gururu Mehmet Aslan

Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü çalışanlarından Mehmet Aslan, Ankara'da yapılan '2. Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası'nda şampiyon oldu.

30.06.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Mehmet Aslan, '2. Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası'nda birinci oldu.

'2. Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası', Ankara Altınpark'ta, 50 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Mehmet Aslan, turnuvada başarılarına birini daha ekleyerek yarışmada birincilik madalyasını kazandı. Yarışmada ikinciliği Mustafa Kemalpaşa Belediyesi'nden Mevli Mokan, üçüncülüğü ise Seda Güney kazandı.

Bursa'nın gururu olan Mehmet Aslan, patika oryantiring sporunu çok sevdiğini ifade ederek, "Birincilik kazandığım için çok mutluyum. Patika oryantiring sporunu tanıtmak ve yaygın hale getirebilmek için daha fazla çalışacağım. Oryantiring 7'den 70'e engelli engelsiz tüm bireylerin harita, pusula ve hedef bilgi kartını kullanarak yapabileceği bir spor dalı. Oryantiring doğru açılardan bakabilme ve anında karar verme becerisi istiyor. Farkında olmadan yaşamın her alanında bilmediğiniz bir yere giderken dahi oryantiring yapıyoruz" dedi.

Başarının haklı sevincini yaşayan Aslan, patika oryantiring dalında dünya şampiyonasına katılmayı istediğini de söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa'nın Gururu Mehmet Aslan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement