Kılıçdaroğlu Metroya Bindi, Vatandaşlarla Sohbet Etti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Metroya Bindi, Vatandaşlarla Sohbet Etti

Kılıçdaroğlu Metroya Bindi, Vatandaşlarla Sohbet Etti

Seçim propagandasında kullanılacak reklam filmi için Bursa'ya gelen Kemal Kılıçdaroğlu metroya bindi, vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi.

29.01.2015 09:25  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim propagandasında kullanılacak film çekimi için Bursa'ya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu sabah erken saatlerde metroya bindi.

İşe giden vatandaşlarla sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu sorunlarını dinledi. Neler yaşadıklarını bildiğini söyleyip dertlerine ortak oldu.

KAHVALTI İÇİN ÇORBACIYA GİTTİ

Dün gece çeşitli programlara katılmak üzere Bursa'ya gelen Kılıçdaroğlu, konakladığı otelden sabah saat 06.00'da ayrıldı. İlk olarak Mesken Meydanı'nda vatandaşlarla görüşüp esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, sabah kahvaltısı için de çorbacıya gitti. Lokanta sahibi, ana muhalefet liderinden ses getiren bir muhalefet yapmasını istedi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, "Elimizden geldiği kadar ses getirmeye çalışıyoruz" cevabını verdi.

KILIÇDAROĞLU'NU KARŞILARINDA BULDULAR

Kılıçdaroğlu daha sonra Mesken Taksi Durağı'nda taksi şoförleriyle çay içti, ardından metroya bindi. Kılıçdaroğlu'nu metroda gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Metroya bindiği sırada Kılıçdaroğlu'nu karşısında gören bir vatandaş, "Ne kadar şanslıyım metroya biniyorum karşıma muhalefet lideri çıkıyor" dedi. Metrodaki vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu'nu dışarıdan da korumaları ve eskort ekipleri takip etti.

İŞÇİ EVİNE KONUK OLDU

Kemal Kılıçdaroğlu metro yolculuğunun ardından 3 çocuklu bir işçi ailesinin evinde sabah kahvaltısına konuk oldu. Kılıçdaroğlu daha sonra kamyon garajına geçerek, şoförlerin sıkıntılarını dinledi.

ŞOFÖRLE POĞAÇA BÖLÜŞTÜ

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine poğaçasının yarısını ikram eden bir kamyon şoförü ile poğaça yiyerek çay içti. Kılıçdaroğlu, daha sonra yerel televizyonların ortak yayınına katıldı.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Metroya Bindi, Vatandaşlarla Sohbet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • ak ak ak: iyiki varsın kılıştaroglu olmasaydın gülemezdik 69 17 Yanıtla
  • 1453 kartallar1: METRO HEM YERLİ HEMDE AKPARTI BELEDIYESI YAPTI. . . . . GÜZEL GEÇTİMİ YOLCULUK. . . . BİRAZ YENİ YÜZYILI YAŞAMAK İÇİN SOKAGA İNMEN ŞART BAY MÜDÜR 18 25 Yanıtla
  • hakan yıldız: Bence otobüs diye metroya binmiştir KEmal 13 22 Yanıtla
  • Antipati: Ak partinin yaptığı metro mu ? 13 20 Yanıtla
  • METİN KURT: HALKIN İÇİNDE AMA YÜZ İFADESİ HAL HAREKETLERİ HALKTAN O KADAR YABANCI Kİ CHP FOTOĞRAFI SANKİ. . BİDE ŞU MİLLETİ ANLAYAMIYORUM NEDİR BU MAKAM MEVKİ SAHİBİ BİRİNİ GÖRDÜLER Mİ HEMEN MAYMUNCUĞA SOYUNUYORLAR. . . O MAKAM DEĞER VERME VE HİZMET VERME MAKAMIDIR DEĞEL ALMA HİZMET ALMA MAKAMI DEĞİL. . . O MAKAMA GELMİŞSE AMA DEĞER DE VERECEK HİZMET DE YEMİYORSA DEF OLUP GİDECEK. . . AMA NERDE O GÜNLER MAKAM OLMUŞ ZENGİN OLMA MAKAMI. . . BİDE ŞAKLABANCILIKTA SÜPER BU CHP ŞABANLARI. . BENCE BİR TİYATRO KURUP OYNAYIP DURSUNLAR. . . 10 21 Yanıtla
  • timsah: İstanbul da binmeye yuzu kalmamis bursada binmis eee okadar konusursan abidik gubidik 12 17 Yanıtla
  • Aslan Guclu: O metroyu kim yaptı acaba :) Yada yapılırken kesin anayasa mahkemesine gitmişlerdir. 8 21 Yanıtla
  • As: Koskoca chp pkk partısı yaptınız millet vekılerıne bakın aynada pkk görursunuz artık chp ihrenıyorum 7 20 Yanıtla
  • Osmanlı: Marmaraya binemedi daha ,kahrından çatlıyordur Ke-Mal soytarısı 13 14 Yanıtla
  • NECO: taklit ci kandi bunlar seçilsin bir gün yüzünüze bakarsa namerdim geçmiş de yapdıkları gibi 17 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement