Bursa Kameradaki Cinayetin Şüphelisi: Oğlum Vurulduktan Sonraki Hiç Bir Şeyi Hatırlamıyorum - Son Dakika
Güncel

Bursa Kameradaki Cinayetin Şüphelisi: Oğlum Vurulduktan Sonraki Hiç Bir Şeyi Hatırlamıyorum

Bursa Kameradaki Cinayetin Şüphelisi: Oğlum Vurulduktan Sonraki Hiç Bir Şeyi Hatırlamıyorum

Bursa'da çıkan silahlı kavgada, oğlunu yaralayan 35 yaşındaki Tacettin Başoral'ı başına tabancayla ateş ederek öldüren 52 yaşındaki Rıdayettin Serbest, polisteki sorgulamasında, "Oğlumun vurulduğunu gördükten sonra hiç bir şeyi hatırlamıyorum Yapmışımdır.

14.07.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da çıkan silahlı kavgada, oğlunu yaralayan 35 yaşındaki Tacettin Başoral'ı başına tabancayla ateş ederek öldüren 52 yaşındaki Rıdayettin Serbest, polisteki sorgulamasında, "Oğlumun vurulduğunu gördükten sonra hiç bir şeyi hatırlamıyorum Yapmışımdır. Doğrudur" dedi. Sorgulaması tamamlanan Rıdayettin Serbest bu sabah adliyeye çıkartıldı.

İnegöl İlçesi'nde mobilya ticareti ile uğraşan Rıdayettin Serbest ve oğlu 32 yaşındaki Erkan Serbest, fabrikalarına yaptıracakları bina için iddiaya göre, Engin Hacılar ile 320 bin TL'ye anlaştı. Binanın belirtilen tarihte teslim etmemesine sinirlenen Rıdayettin Serbest ve oğlu cep telefonu konuştukları Engin Hacılar ile tartışıp Bursa'da yüz yüze konuşmak için dün merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan Tophane Parkı'nda buluştular. Erkan Serbest buraya arkadaşları ile gelen Engin Hacılar ile önce tartıştı sonra kavga etti. Silahların çekildiği olayda Engin Hacılar'ın Adapazarı'nda yaşayan ve olayları uzaktan takip eden arkadaşı Tacettin Başoral silahı ile ateş ederek Erkan Serbest'i göğsünden yaraladı. Bu sırada Serbest'in silahından çıkan kurşunlardan biri Başoral'ın bacağına isabet etti.

Vurulan oğlunun yanında bir süre kalan Rıdayettin Serbest, oğlunun yere düşen tabancasını alarak arkadaşları tarafından aşırı kan kaybetmemesi için kemer ile bacağı sıkılan Tacettin Başoral'ı, yanına gelip başına 1 el ateş ederek öldürdü. Öfkeli baba daha sonra Başoral'ın arkadaşını da vurmak istediyse de silah ateş almadı. Daha sonra elindeki tabanca ile yaralı oğlunun yanına giden Rıdayettin Serbest polis tarafından yakalandı. Yaşanan dehşet anları ise, parkta bulunan bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erkan Serbest'ın tedavisi devam ediyor. Serbest'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Bu arada poliste ifade veren Rıdayettin Serbest, "Biz oraya konuşup meseleyi çözmeye gitmiştik. Oğlum ile tartışmaya başladılar. Kalabalıktılar. Ben devreye girdim: Silahlar ateşlendi. Oğlumun vurulduğunu gördükten sonra hiçbir şey hatırlamıyorum. Yapmışımdır. Doğrudur" dedi.

İfadesinin ardından Rıdayettin Serbest, "Adam öldürmek" suçundan bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartılırken, zanlı ve yaralı oğlu ile öldürülen Tacettin Başoral'ın her hangi bir suç kaydının olmadığı belirlendi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Kameradaki Cinayetin Şüphelisi: Oğlum Vurulduktan Sonraki Hiç Bir Şeyi Hatırlamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • deniz: Ah be moruk ah degermiydi iki kurus icin yasamini kafesler icine sokmaya... Dunya kadar servetin olsa neye yarat bu saatten sonra ?? 0 0 Yanıtla
  • Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Denizli'de yapılacak
    10:14 Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Denizli'de yapılacak

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şirinköy ve Akvadi Spor Tesisleri'nde gerçekleşecek şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Türkiye Hazır Giyim Sektörü Dünya Liderliğine Oynayabilir
    10:14 Türkiye Hazır Giyim Sektörü Dünya Liderliğine Oynayabilir

    Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, Türkiye'nin katma değeri yüksek ürünlerle marka olarak dünya liderliğine oynayabilecek durumda olduğunu belirtti. Hazır giyim ve tekstil sektöründe yaşanan düşüşe rağmen Avrupalı sektör temsilcilerinin Türkiye'ye yeniden 'yeşil ışık' yakması, sektöre umut verdi. Çevikel, Türkiye'nin artık ucuz değil, katma değeri yüksek marka üretmesi gerektiğini vurguladı ve Türk tekstil sektörünün dönüm noktasında olduğunu ifade etti.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi
    10:12 Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi

    Bursa'da Yunus Timleri, şehrin çeşitli mahallerinde bulunan metruk binalara şok baskınlar düzenledi. Metruk binalarda bulunan şüpheli şahıslar kontrol edilirken, bir şahıs polise 'odun toplamaya geldim' dedi.


Advertisement