Bursa'da 9 Bin Ecstasy Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 9 Bin Ecstasy Yakalandı

Bursa\'da 9 Bin Ecstasy Yakalandı

Bursa Polisi, İstanbul'dan getirilen 9 bin 25 ecstsay hapı torbacı tabir edilen kişiler ile piyasaya sürmek isteyen iki kişiyi yakaladı.

22.11.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Polisi, İstanbul'dan getirilen 9 bin 25 ecstsay hapı torbacı tabir edilen kişiler ile piyasaya sürmek isteyen iki kişiyi yakaladı. Yakalanan hapların kendilerine ait olmadığını söyleyen zanlılar tutuklandı.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık Organize Suçlar Narkotik Büro Amirliği, M.D. (51) kişinin, İstanbul'dan aldığı 9 bin ecstasy hapı piyasaya sürmek için Bursa'ya getireceği bilgisini aldı. M.D.'yi takibe alan polis, bu kişinin arkadaşı K.C.'nin kiraladığı Selimzade Mahallesi'ndeki boş bir depoya bıraktığını tesbit etti. Polis, hapların torbacı tabir edilen kişilere verileceği sırada baskın düzenledi. Toplam 9 bin 25 ecstasy hapa el koyan polis, M.D. ile K.C.'yi yakaladı. Zanlılar, hapların kendilerine ait olmadığını söyledi.

Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarından sonra, Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye çıkartılan iki kişi tutuklanarak cezaevine kondular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 9 Bin Ecstasy Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement