Bursa'da 84 Sokak Köpeği Zehirle Öldürüldü (2) - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 84 Sokak Köpeği Zehirle Öldürüldü (2)

Bursa\'da 84 Sokak Köpeği Zehirle Öldürüldü (2)

Zehirlenen 13 KÖPEĞİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR Bursa'nın Yenişehir İlçesi Çamönü Köyü'nde, zehirlenerek telef edilen 84 sokak köpeğinin yanında halsiz halde canlı bulunan 13 köpeğin tedavisinin devam ettiği açıklandı.

25.02.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zehirlenen 13 KÖPEĞİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Bursa'nın Yenişehir İlçesi Çamönü Köyü'nde, zehirlenerek telef edilen 84 sokak köpeğinin yanında halsiz halde canlı bulunan 13 köpeğin tedavisinin devam ettiği açıklandı.

Çamönü Köyü yakınlarında köpeklerin telef edilmesiyle ilgili Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Rıdvan Sağlık, yazılı açıklama yaptı.

Çamönü Mahalle Muhtarı İbrahim Tuna'nın ihbarı üzerine bu sabah 08.50'de olay yerine gidildiğini ve boş tarlada 84 telef edilmiş, 13 de canlı köpek bulunduğunu kaydeden Sağlık, köpeklerin üzerinde iğnelerin bulunduğu tespit ettiklerini bildirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile irtibat kurularak, incelemelere başlandığını ifade eden Rıdvan Sağlık, canlı olarak bulunan 13 köpeğin tedavisine başlandığını ve durumları düzelmeye başlayan hayvanların Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na sevk edileceğini kaydetti.

Telef edilen köpeklerin, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin bilgisi dahilinde Mahmudiye Mahallesi üzerinde bulunan eski çöplük alanı çevresinde kireçlenerek gömüldüğünü ifade eden Sağlık, şöyle devam etti:

"Belediyemiz ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ölü hayvanlardan numune alınmış ve ölü hayvanların üzerinde bulunan iğneler toplanmış olup, inceleme için laboratuar'a gönderilmiştir. Yenişehir Belediyesi olarak, İlçemiz sınırları içerisinde böylesine menfur bir hadise gerçekleştiği için üzüntü içerisinde olduğumuzu ve İlçe Jandarma ekipleri ile birlikte bu olayın takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz. Bu menfur hadiseyi gerçekleştiren ve İlçemiz sınırları içerisine terk eden insanları belediyemiz adına kınıyor ve bu hadiseyi gerçekleştiren kişilerin takibi ve tespiti konusunda gereğini yapacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 84 Sokak Köpeği Zehirle Öldürüldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nilüfer korcum: evet doğru söylüyosun 0 0 Yanıtla

Advertisement