MİT Mensubu Koca, Eşini ve Kızını Vurup İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

MİT Mensubu Koca, Eşini ve Kızını Vurup İntihar Etti

MİT Mensubu Koca, Eşini ve Kızını Vurup İntihar Etti

Bursa'da kızını öldürüp eşini ağır yaralayan MİT mensubu K.Ş., eşi ve çocuğunun yanına uzanıp kafasına ateş ederek intihar etti.

09.11.2015 07:29  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 10 yaşındaki kızı Eda ile 37 yaşındaki eşi S.Ş.'yi tabancayla vuran MİT Mensubu K.Ş. (45) eşi ve çocuğunun yanına uzanarak aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Baba ve kız olay yerinde hayatını kaybederken durumu ağır olan S.Ş. olay yerine çağırılan ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GECE KAFALARINA SIKTI

İddiaya göre görev yaptığı Erzurum'dan tayini İzmir'e çıkan MİT mensubu 45 yaşındaki K.Ş. izninin bir bölümünü geçirmek için 10 gün önce Gemlik ilçesindeki eşi ve çocuğunun da yaklaşık bir aydır kaldığı kayınpederinin evine geldi. K.Ş. gece saat 02.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle beylik tabancasıyla önce eşi 37 yaşındaki S.Ş.'yi ardından ise 10 yaşındaki kızı E.Ş.'yi kafasına birer kurşun sıktı.

ANNE VE BABA CAN VERDİ...

Daha sonra eşi ve kızının yanına uzanan K.Ş. aynı silahı kafasına dayayıp ateşledi. Silah sesi üzerine uyanan kayınpeder durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede kızı ve babanın öldüğünü belirledi.

Durumu ağır olan S.Ş. ise 112 Acil Servis Ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

DEDESİ İLE UYUYAN ÇOCUK KURTULDU

Yan odada diğer torunu lise öğrencisi E.Ş. ile uyuyan kayınpeder O.S., silah sesine uyanıp odaya gittiğinde şok yaşadı.

Damadı ve torunun altında nefes aldığını fark ettiği kızını kurtarmaya çalışan O.S., olay yerine ambulans çağırdı.

112 ekipleri, baba ve kızın öldüğünü tespit etti. Ağır yaralı anne S.Ş. ise ambulansla Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Annenin tedavisinin devam ettiği belirtildi.

"GECE SESE UYANDIM BAŞIMIZA BU GELDİ"

Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken gazetecilerin soruları üzerine kayınpeder "Saat 11 gibi yattık, çocuk okula gidecekti, o zamana kadar çay kahve içip çocuğun derslerini yaptık. Gece saat 02.00 gibi bir ses duyup uyandık, baktım yerde kan var. Herhalde beyin kanaması geçirdi zannettim. Kızıma baktım yoktu. Balkondan atladı zannettim. Damadımı çekince altında kızım vardı. Nefes alıyordu. Kızımın altında olan torunumu kurtarmak istedim ama cansız bedeniyle karşılaştım. Aramızda herhangi bir kavga ve gürültü yoktu. Damadım MİT mensubuydu. Erzurum'da görev yaparken tayini İzmir'e çıktı. 1 hafta 10 gündür buradaydı, buraya yerleşeceklerdi." diye konuştu.

SAVCILIK İLAÇLARA EL KOYDU

Polis olay yerinde yaptığı incelemede olayda kullanılan silah ile K.Ş.'nin kullandığı psikiyatri ilaçlarına el koyarken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MİT Mensubu Koca, Eşini ve Kızını Vurup İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Rahm: Allah eşine ve kızına rahmet ve kardeşimize hidayet eylesin..ne üzücü..gerçekten ne üzücü.. 18 3 Yanıtla
  • Dobrowski: Mitçi den ne beklersiniz hepsi birer cani katil 4 14 Yanıtla
  • yazık: Çalışma şartları iyileştirilmezse bu tür vakalar çok olur... ALLAH ölenlere rahmet etsin... 9 3 Yanıtla
  • Rahm: Allah eşine ve kızına rahmet ve kardeşimize hidayet eylesin..ne üzücü..gerçekten ne üzücü.. 10 1 Yanıtla

Advertisement