Burhaniye-Ören Uluslararası Plaj Voleybolu Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Burhaniye-Ören Uluslararası Plaj Voleybolu Şampiyonası

Türkiye Meme Vakfı'nın yürüttüğü "Farkındayım, korkmuyorum" projesine dikkat çekmek amacıyla Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Burhaniye-Ören Uluslararası Plaj Voleybolu Şampiyonası başladı.

15.08.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Meme Vakfı'nın yürüttüğü "Farkındayım, korkmuyorum" projesine dikkat çekmek amacıyla Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Burhaniye- Ören Uluslararası Plaj Voleybolu Şampiyonası başladı.

Balıkesir Büyükşehir, Burhaniye, Karesi, Altıeylül, Gömeç ve Havran İlçe Belediyeleri, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ile Burhaniye İlçe Müdürlükleri, özel ticari kurum ve kuruluşların desteğinde gerçekleştirilen ve yarın sona erecek şampiyona, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Romanya, Belarus, Estonya, Kıbrıs Rum Kesimi ve Türkiye'den 16 takım katılıyor.

Burhaniye Belediye Başkan Necdet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce çeşitli şampiyonalara ev sahipliği yaptıkları Burhaniye'de bu kez Türkiye Meme Vakfı'nın yürüttüğü "Farkındayım, korkmuyorum" projesine dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Bu projenin Türkiye'de meme kanserinde erken teşhisin önemi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla yürütüldüğünü dile getiren Uysal, katılımcı takımlara teşekkür etti.

Şampiyona yarın final müsabakaları ve madalya töreniyle sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burhaniye-Ören Uluslararası Plaj Voleybolu Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement