Burhaniye'de Kuran Kursu Öğrencileri Piknikte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Kuran Kursu Öğrencileri Piknikte Bir Araya Geldi

Burhaniye\'de Kuran Kursu Öğrencileri Piknikte Bir Araya Geldi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ilçe merkezi ve kırsal mahalle camilerinde açılan Yaz Kuran Kursları’nda sona gelinirken, kursiyerler için de çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başlandı.

20.08.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, ilçe merkezi ve kırsal mahalle camilerinde açılan Yaz Kuran Kursları'nda sona gelinirken, kursiyerler için de çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başlandı. Kocacami'deki kursa katılan 29 öğrenci de Ören sahilinde hocaları ve aileleriyle birlikte piknik yaptı.

Ayaklı da Kavaklı piknik yerinde toplanan öğrenciler, sabah kahvaltısının ardından denize girerken, öğlende de mangal da köfte partisine katıldı. 29 öğrenci, velileriyle birlikte unutulmaz bir gün geçirirlerken, pikniği düzenleyen İmam Ramazan Aşık'a teşekkür etti.

Kursun, 22 Haziranda başladığını anlatan Kocacami İmamı Ramazan Aşık," Kurs boyunca, cami cemaati ve esnafımızın işbirliği ile öğrencilerimize her gün sabah kahvaltısı verildi.. Kısmet olursa Cuma günü kursumuz bitiyor. Bu gün de piknikte bir araya geldik. Bütün öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Yarın da hatim töreni yapacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Kuran Kursu Öğrencileri Piknikte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement