Burhaniye'de Kadınların Takıları İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Kadınların Takıları İlgi Gördü

Burhaniye\'de Kadınların Takıları İlgi Gördü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kadın Platformu çatısı altında üretim yapan kadınların ürettikleri takılar büyük ilgi gördü.

28.06.2015 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kadın Platformu çatısı altında üretim yapan kadınların ürettikleri takılar büyük ilgi gördü. Kış boyu üretilen ürünler Ören'deki stantta görücüye çıkarken, satılan ürünlerin paraları da ev ekonomilerine katkı oldu.

Burhaniye de, Belediye Kadın Platforma çatısı altında yapılan üretim çalışmalarına Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü de destek verdi. Kadınların kış boyu ürettikleri ürünler Ören de kurulan stantlarda satılmaya başlanırken ilgi gördü. Belediyenin tahsis ettiği stantlarda ürünlerini sattıklarını anlatan Kurs Öğretmeni Özlem Tezcan, " Kış boyu düzenlediğimiz kurslarda çok sayıda kadın beceri sahibi olurken, ortaya da pek çok ürün çıkıyor. Yaz aylarında ise bu ürünleri Ören de satıyoruz. Elde ettiğimiz para da kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı olmaktadır" dedi. Stantta görev alan Zeynep Kilci de, ilgiden memnun olduklarını anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Kadınların Takıları İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement