Burhaniye'de Gezici Anaokulu Kütüphane Olacak - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Gezici Anaokulu Kütüphane Olacak

Burhaniye\'de Gezici Anaokulu Kütüphane Olacak

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 4 yıl süreyle Gezici Anaokulu olarak hizmet veren otobüs, gezici kütüphaneye dönüştürülecek.

22.06.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 4 yıl süreyle Gezici Anaokulu olarak hizmet veren otobüs, gezici kütüphaneye dönüştürülecek. Otobüsün yaz aylarında sahillerde hizmet vereceğini anlatan Kaymakam Mehmet Göze, kış aylarında ise kırsal mahallere gideceğini anlattı.

Burhaniye de, 4 yıl süreyle Cumhuriyet ve Bahçelievler mahallelerinde anaokuluna gidemeyen çocukları okulla tanıştıran otobüs, bunda sonra gezici kütüphane olarak hizmet verecek. Bir yıldan bu yana atıl kalan otobüs de düzenleme yaptıran Kaymakam Mehmet Göze, otobüsün bundan böyle gezici kütüphane olacağını söyledi. Hazırlıkların devam ettiğini anlatan kaymakam Mehmet Göze," Otobüsümüz yaz boyu Ören sahillerindeki vatandaşlarımıza hizmet verecek. Kış aylarında ise kırsal mahallelerde gezici kütüphane hizmeti verilecek. Çalışmalarımız devam ediyor. Otobüsümüz önümüzdeki günlerde hizmete girecek" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Gezici Anaokulu Kütüphane Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement