Burhaniye'de Bayram Tatili Hareketliliği - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Bayram Tatili Hareketliliği

Burhaniye\'de Bayram Tatili Hareketliliği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ramazan ayında yaşanan durgunluğun ardından 5 günlük bayram tatili, sahilleri hareketlendirdi.

30.07.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, ramazan ayında yaşanan durgunluğun ardından 5 günlük bayram tatili, sahilleri hareketlendirdi. Mavi bayraklı plajlar dolup taşarken, oteller ve pansiyonlarda yer kalmadı.

Turistik Burhaniye ilçesinin Ören sahilinde bayram hareketliliği yaşandı. Sahillerdeki otel, motel ve pansiyonlar günler öncesinden dolarken, Türkiye'nin en uzun kumsallarından olan mavi bayraklı Ören plajında da büyük hareketlilik yaşandı. Çarşıları dolduran tatilciler esnafın da yüzünü güldürdü. Plajları dolduran vatandaşlar, serinlemenin ve güzel vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Hüseyin Şenbayık, "Burhaniye için bereketli bir bayram oldu. Gerçek bir bayram yaşıyoruz" derken, eşi Gülin Şenbayık da, "Bu deniz kenarları çok güzel. Ancak,çok fırsatçılar var. Fırsatçılıktan da her şey çok pahalı. O yüzden insanların kaçmasına neden oluyor. Söylemek istediğim bu. Bir mısır bile 2 buçuk lira.Birasından dondurmasına her şey çok pahalı sahilde" diye konuştu.

Balıkesir'den geldiğini anlatan Halil İbrahim Biçen de, "Herkes buraya gelsin. Çok güzel" dedi. İstanbul'dan geldiğini anlatan Derin Sorman ise, "Ben İstanbul'dan geldim. Ama burası daha güzel. Plajları çok güzel. Zaten tüm plajları mavi bayraklı. Temiz plajları var. Bence herkes gelmeli. Şu an bayramdan dolayı çok kalabalık. Normal zamanlarda, çok kalabalık olmuyor. Yeri çok güzel. Bir tarafta Kazdağları, .bir tarafta Madra dağları. Bence çok güzel bir yer. Herkesin gelmesini tavsiye ediyorum" dedi. Ankara'dan geldiğini bildiren Ayşe Sönmez, "Bu dünyanın en güzel denizi. kumu çok güzel. Az dalgalı. Dalgası insanı çok rahatsız etmiyor. Herkes gelmeli Balıkesir'i görmeli. Bu denize girmeli" dedi. Esnaflardan Ramazan Öztosun da, "Mübarek Ramazan bittikten sonra bütün işlerimiz daha çok arttı. Plajlarda yer yok. Otellerde yer yok. Evlerin hepsi dolu. Bereketli bir yıl yaşıyoruz. İnşallah bu böyle devam eder" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Bayram Tatili Hareketliliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement