Burhaniye Belediyesi Yol Yapım Çalışmaları Tüm Şehir Genelinde Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Belediyesi Yol Yapım Çalışmaları Tüm Şehir Genelinde Devam Ediyor

Burhaniye Belediyesi Yol Yapım Çalışmaları Tüm Şehir Genelinde Devam Ediyor

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Kırsal Mahallelerdeki parke taş yol yapım işlerine devam ediyor.

21.01.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Kırsal Mahallelerdeki parke taş yol yapım işlerine devam ediyor.

Burhaniye'nin kırsal mahalleleri ve merkez mahallelerin yol yapım çalışmaları devam ederken birden fazla ekiple birden çok alanda çalışmalar sürüyor.

Börezli Mahallesi'nde parke taş yol yapım işlerine başlayan ekipler Kırsal Mahallelerde sırasıyla Kızıklı, Dutluca Pelitköy, Ağacık, Yunuslar, Sübeylidere ve Yabancılar Kırsal Mahallelerinde bozuk ve yolu olmayan yerlerde yol yapım çalışmaları devam edecek. Ayrıca Merkezde de devam eden yol çalışmaları kapsamında Mithatpaşa Caddesi parke taş yol yapım çalışmalarıda devam ediyor. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Burhaniye'de eski yol bırakmayacaklarını ifade ederken "Belediye olarak birden fazla ekiple yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Burhaniye genelinde öncelik sırasına göre yol yapım ve yenileme çalışmaları devam ederken bu çalışmalarımız Burhaniye'de eski, bakımsız ya da çamurlu yol bırakmayacağız" dedi.

Ören- Akçay yolu ve Pelitköy Sahil yollarının da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Büyükşehir'in mevcut yollar için ihale sürecini başlattığını bahar aylarında yolların yapımına başlanacağını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Belediyesi Yol Yapım Çalışmaları Tüm Şehir Genelinde Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement