Burhan Kuzu, Canlı Yayında Bakanlık İstedi - Son Dakika
Politika

Burhan Kuzu, Canlı Yayında Bakanlık İstedi

AK Parti'nin kıdemli milletvekillerinden Burhan Kuzu, yeni kabinede bakanlık beklediğini açıkça belirtti.

28.08.2014 17:19  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süreden bu yana Bakan olma isteğini gizlemeyen ve hemen her kabine revizyonunda ismi geçen Burhan Kuzu geçtiğimiz günlerde Bakanlık beklediğini söylemişti.

Kuzu bu sefer de TVnet canlı yayınında Bakanlık isteğini yineledi..

Kuzu şöyle konuştu:

Kuzu Bakanlar Kurulu'nda meydana gelecek değişikliği değerlendirirken "Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliğin sınırlı kalacağını tahmin ediyorum. Bazı bakanlar değişir ama zaten hiç değiştirmemekte doğru olmaz. Her yeni hükümette birkaç bakan değişiyor. Bazen yer değişikliği oluyor bazen yeni isimler geliyor. Bizim grup çok güçlü… Yani böylesine güçlü bir grupta bakanlar kurulunun daha sık değişmesinde yarar var. Buradan kendime pay çıkarmak gibi bir niyetim yok." İfadelerini kullandı.

"BEKLENTİM, 3. DÖNEM OLMASI İTİBARİYLE DOĞALDIR"

"Buradan kendime pay çıkarmak gibi bir niyetim yok" diyerek sunucuya adeta "bana bakanlık istiyor musunuz?" diye bir soru sor pası attı. Bu cümle üzerine de sunucu "Şimdi onu soracaktım bende… var mı bir beklentiniz?" diye sordu.

Bu soru üzerine Burhan Kuzu açıklamalarını şöyle sürdürdü: E olur yani beklenti her arkadaşın beklentisi çok doğaldır. Benim beklentim 3.dönem olması itibari ile daha da doğaldır ama bu partimle alakalı bir sorun yaşayacağım anlamına gelmez. İçimizdekini söylüyoruz. İlgililer arık bunu değerlendirirler.

Burhan Kuzu, Canlı Yayında Bakanlık İstedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Burhan Kuzu, Canlı Yayında Bakanlık İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Totemin gücüne inanırım ben:)): ŞEF OLMADAN BENDE MÜDÜR OLMAK İSTİYOM, 23 5 Yanıtla
  • ALİ OSMAN ŞENGUL: KUZU EFENDİ SEN BİRAZ DAHA BEKLE ŞİMDİ KURTLAR VAR ORTADA ARADA YEMESİNLER SENİ MALUM DAHA ÖNCE YUMURTALANMIŞTIN LEZZETİN ARTTI 19 3 Yanıtla
  • UKKUS;: Ne demek? Derhal bir kadro açarız. . . Bakanlara Bakan Bakanlık. . . Bakan da sen olur bol bol bakarsın. Benden bu kadar daha ne çare bulayım senin derdine. . . . . 13 3 Yanıtla
  • Aysel DOĞAN: Halkın emeğini , alınterini , göznurunu çalanlara eyvallah diyenlere ne denir ?. . . 7 3 Yanıtla

Advertisement