Burdur'da Lpg Tankeri Patladı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Lpg Tankeri Patladı

Burdur-Antalya karayolunda seyreden LPG yüklü tanker patladı.

13.03.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur- Antalya karayolunda seyreden LPG yüklü tanker patladı. Vücudunda yanıklar oluşan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ramazan A'nın kullandığı 34 PS 6442 plakalı LPG tankeri, Burdur-Antalya Karayolu'nun 4'üncü kilometresinde yan yattı. İstinat duvarına çarpan LPG yüklü tanker, delinme sonucu yanmaya başladı. Olay esnasında LPG tankerinin arkasından gelen 07 RE 858 plakalı talaş kamyonu da sıçrayan alevler sebebiyle yanmaya başladı. LPG tankeri ve talaş kamyonunun sürücüleri, olay esnasında araçlarından çıkarak kaçmayı başardı.

PATLAMA ANI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Sürücülerin, itfaiyeye haber vermesi üzerine Burdur Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi esnasında tankerin patlama anı ise yanan kamyondaki kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

İTFAİYE ERİ ALEVLER İÇİNDE KALDI

Olayda bir itfaiye erinin alevler içinde kalarak, elindeki hortumu atması da kameraya yansıdı. Müdahale sırasında itfaiye eri Şenol Çelik hafif yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan tanker sürücüsü Ramazan A. ise Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tanker sürücüsü Ramazan A'nın Konya'daki özel bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

AYDINLATMA DİREKLERİ VE KORUMA ÇİTLERİ YANDI

Patlama sonucunda tanker kazanının yarıldığını, karayolu aydınlatma ışıklarının ve Orman İşlet Müdürlüğü'nün yaptığı erozyon çitlerinin de yandığını söyleyen oto kurtarma firma sahibi Gültekin Özilhan, "Sabah 5.30 suları büyük ihtimal sürücünün uyuması sonucu tankeri yatırıyor, yatırdıktan sonra gaz tankı deliniyor. Sürücü o anda aracı terk ediyor ve arkasından infilak gerçekleşiyor. Can kaybı yok. Olayın oluş şekli budur. Araç tamamı pert" diye konuştu. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Lpg Tankeri Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement