Burdur'da "Benim Küçük Renkli Odam Projesi" - Son Dakika
Yerel

Burdur'da "Benim Küçük Renkli Odam Projesi"

Burdur Kamu Hastaneleri Birliği'nce başvurusu yapılan "Benim Küçük Renkli Odam Projesi"nin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından destek almaya hak kazandığı bildirildi.

23.12.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Kamu Hastaneleri Birliği'nce başvurusu yapılan "Benim Küçük Renkli Odam Projesi"nin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından destek almaya hak kazandığı bildirildi.

Burdur Kamu Hastaneleri Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen Engelliler Destek Programı (EDES) 2015 kapsamında başvurusu yapılan proje, destek almaya hak kazandı.

Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Reha Sermed Aygören, proje kapsamında genel sekreterliğe bağlı Burdur Devlet Hastanesi bünyesinde bir merkez oluşturulacağını bildirdi.

Bu merkezde çocuklar için özel dizayn edilmiş fizik tedavi ve rehabilitasyon süreçleri ile oyunu bir araya getireceklerini, multidisipliner anlayışla hizmet vereceklerini belirten Aygören, "Özellikle engelli çocuklarda fiziksel ve psikolojik tedavi süreçlerini daha kaliteli hale getirmeyi, bilişsel, zihinsel ve psikolojik gelişimlerine katkıda bulunarak engelli ailelerine eğitim vermeyi  amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burdur'da 'Benim Küçük Renkli Odam Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement