Burak Özçivit, Fahriye Evcen'le Sevgili Olduğunu Kabul Etmedi - Son Dakika
Magazin

Burak Özçivit, Fahriye Evcen'le Sevgili Olduğunu Kabul Etmedi

Yakışıklı oyunucu, Fahriye Evcen'le arası bozulunca, bir süredir gözlerden uzak yaşadığı beraberliğini "Yok öyle bir şey" diyerek inkar etti.

30.07.2014 09:35  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burak Özçivit “Aşk Sana Benzer” filminde başrolü paylaşacağı sevgilisi Fahriye Evcen’le arası bozulunca, bir süredir gözlerden uzak yaşadığı beraberliğini “Yok öyle bir şey” diyerek inkar etti.

AYNI FİLMDE ROL ALACAKLAR

Burak Özçivit’le Fahriye Evcen, “Çalıkuşu” dizisinin ardından “Aşk Sana Benzer” filminde iki sevgiliyi canlandırıyor. BRKS Productions ve TAFF Pictures ortak yapımı filmin yönetmen koltuğunda A. Taner Elhan oturuyor. Senaryosunu ise Bedia Ceylan Güzelce’nin yazdığı filmde Özçivit bir sahil kasabasında balıkçılık yapan Ali, Evcen ise kasabaya yeni gelen Deniz karakterlerine hayat verecek.

FİLM BODRUM'DA ÇEKİLECEK

Çekimlerine birkaç gün içinde başlanacak olan filmin tamamı Bodrum yakınlarında çekilecek. Özçivit ve Evcen bayramı ekip arkadaşlarıyla okuma provası yaparak karşıladı. Dün de hem oyuncular, hem de prodüksiyon ekibi Bodrum’a hareket etti.

BİR SAATTE BİR PAKET SİGARA İÇTİ

Bodrum’a gitmeden önce arkadaşlarıyla Günaydın Restaurant’ta yemek yiyen Burak Özçivit, art arda yaktığı sigaralarla dikkat çekti. Bir saat içinde önündeki paketi bitiren oyuncu daha sonra puro yaktı.

"FAHRİYE İLE ARAMDA BİR ŞEY YOK"

İçeride bir hayli efkârlı olan oyuncu, çıkışta ise neşeli görünmeye çalıştı. Yakışıklı oyuncu beraberlik yaşadığı Fahriye Evcen’le ilgili sorulara “Arkadaşlar yok öyle bir şey” dedi. Evcen’le arasının bozuk olduğu öğrenilen Özçivit, Çeşme tatiliyle ilgili gazetecilerin “Fahriye hanım orada diye mi çabuk döndünüz?” sorusuna ise “Ben oraya tamamen kendi ticari işlerimden dolayı dükkan bakmak için gittim. Fahriye’yle tatil yapmadım” yanıtını verdi.

İLK TANITIM KARESİ PAYLAŞILDI

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in başrolü paylaşacağı “Aşk Sana Benzer” filminin ilk tanıtım karesi, önceki gün basına servis edildi.



Burak Özçivit, Fahriye Evcen\'le Sevgili Olduğunu Kabul Etmedi
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Burak Özçivit, Fahriye Evcen'le Sevgili Olduğunu Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement