Antep'te Seyyar Satıcı, Bulduğu 16 Bin TL'yi Sahibine Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Antep'te Seyyar Satıcı, Bulduğu 16 Bin TL'yi Sahibine Teslim Etti

Gaziantep'te seyyar satıcılık yapan Bülent Yurtseven, yolda bulduğu 16 bin TL parayı sahibine teslim etti.

25.04.2017 16:39  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Niziph ilçesinde bir kişi, yolda bulduğu 16 bin TL parayı sahibine teslim etti.

YOLDA 16 BİN TL BULDU

Gaziantep'in Nizip ilçesinde kendisine ait minibüsüyle mahallelerde seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan Bülent Yurtseven, isimli vatandaş bir bankanın önünde işlem yaparken yolda 16 bin TL para buldu. Para bulduğunu polise bildiren şahıs, polislerin de yardımıyla paranın gerçek sahibini tespit etti. Bülent yurtseven, bulduğu 16 bin TL'yi paranın gerçek sahibi Mehmet Bozfırat' a teslim etti.

''İŞÇİLERİN MAAŞLARI DAĞITILACAKMIŞ''

Geçimini seyyar satıcılık yaparak sağladığını ifade eden Bülent Yurtseven, paranın sahibini bulması nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz günlerde bankadaki işlemimi gerçekleştirmek için bankaya gittim işlemlerinin sonunda bankadan çıktığımda bankanın önünde yerde bir miktar para buldum. Saydığımda paranın 16 bin lira olduğunu öğrendim. Hemen durumu polise bildirerek paranın bende olduğunu söyledim. Kısa bir zaman geçtikten sonra beni arayarak paranın sahibini bulduklarını söylediler. Emniyette giderek parayı asıl sahibine teslim ettim. Çok mutluyum çünkü para sahibi de, zaten işçiymiş. Para da kendisine ait değilmiş. O parayla işçilerin maaşları dağıtılacakmış." dedi.

Kendisinin hurdacılık yaparak günde 20-30 TL kazancı olduğunu hatırlatan Bülent Yurtseven, tekrar para bulsa düşünmeden yine sahibine teslim edeceğini de sözlerine ekledi.

Antep'te Seyyar Satıcı, Bulduğu 16 Bin TL'yi Sahibine Teslim Etti

Antep\'te Seyyar Satıcı, Bulduğu 16 Bin TL\'yi Sahibine Teslim Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antep'te Seyyar Satıcı, Bulduğu 16 Bin TL'yi Sahibine Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement