Buharkent'te 800 Gram Amfetamin Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Buharkent'te 800 Gram Amfetamin Ele Geçirildi

Buharkent\'te 800 Gram Amfetamin Ele Geçirildi

Aydın’ın Buharkent ilçesinde yolcu otobüsünü durdurup arama yapan jandarma ekipleri, otobüste yaptığı incelemede yolcu koltuğunun altına gizlenmiş uyuşturucu hap yapımında kullanılan amfetamin maddesi ele geçirildi.

30.09.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Buharkent ilçesinde yolcu otobüsünü durdurup arama yapan jandarma ekipleri, otobüste yaptığı incelemede yolcu koltuğunun altına gizlenmiş uyuşturucu hap yapımında kullanılan amfetamin maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Buharkent Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma Narkotik Köpek Timi ekipleri D-320 Devlet Karayolu üzeri Jandarma Karakolu önünde yaptıkları yol kontrolünde, Ağrı'dan Bodrum'a gitmekte olan yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüsün bagajında ve içinde arama yapan jandarma timleri narkotik köpeğiyle yaptığı aramada yolcu A.K.'nin oturduğu koltuğun altına siyah poşet içerisine gizlenmiş olarak satışa hazır halde yaklaşık 800 gram amfetamin ele geçirdi. 5 ayrı paket içerisinde kristal olarak da adlandırılan tehlikeli ve ölümcül olarak nitelendirilen amfetamini Söke'ye götürdüğü öğrenilen A.K.'nin bin TL karşılığında kuryelik yaptığı öğrenildi. Gözaltına alanın A.K.'nin Jandarma ekiplerine ve çıkarıldığı mahkemeye ifade vermeyerek susma hakkını kullandığı öğrenildi. A.K. tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza infaz kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili Nazilli Cumhuriyet Savcılığınca başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buharkent'te 800 Gram Amfetamin Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement