Bucaspor'un Transferleri Beklentinin Uzağında - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'un Transferleri Beklentinin Uzağında

Bucaspor\'un Transferleri Beklentinin Uzağında

PTT 1. Liginde 4 maçta toplayabildiği 2 puanla düşme hattına yerleşen Bucaspor'un yeni transferleri beklentilerin çok uzağında kaldı.

01.10.2014 11:22  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde 4 maçta toplayabildiği 2 puanla düşme hattına yerleşen Bucaspor'un yeni transferleri beklentilerin çok uzağında kaldı.

Transfer sezonunda 10 oyuncuyu kadrosuna dahil eden sarı lacivertli takımda özellikle büyük umutlarla alınan Erkan, Jebrin, Emin ve İskender taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Sezon başında Galatasaray'dan gelen sağbek Hüseyin 4 lig maçının tamamında 90 dakika oynarken vasatı aşamadı. Boluspor'dan alınan İskender Alın, 4 maçta 244 dakika görev yaptı. İki kez ağları sarsan tecrübeli futbolcu, takımının en skorer ismi olmasına rağmen camiayı tatmin etmedi.

Transferde taraftarları en çok heyecanlandıran isimlerden Süper Lig patentli Erkan Taşkıran ile Emin Aladağ da düş kırıklığı yarattı. 3 maçta 270 dakika görev yapan Erkan ile 210 dakika sahada kalan Emin'in takıma katkısı sınırlı oldu. 1461 Trabzon'dan sakat sakat transfer edilen Jebrin de fark yaratamadı. 3 maçta 175 dakika oynayan Ganalı 90 dakikayı hiç tamamlayamadı. Bucaspor'un son gün transferi Gökhan Sinanoğlu 2 maçta 103 dakika, Berkin 1 maçta 46 dakika, Bilal yine 1 maçta 31 dakika, Burak Can da Albimo Alanyaspor karşılaşmasında 20 dakika forma giydi. Gurbetçi Deniz Pero ise hiç şansı bulamadı.

JEBRİN YETİŞİYOR NSALİWA BELKİ

Cumartesi günü konuk edeceği Boluspor'u yenerek PTT 1'inci Lig'de ilk galibiyetini alma hesapları yapan Bucaspor'da dizinden sakatlanan orta saha oyuncusu Torric Jebrin'in maça yetişeceği belirtildi. Teknik direktör Sait Karafırtınalar, Ganalı'nın takımla antrenmanlara başladığını belirterek, adale sorunu yaşayan Nsaliwa'nın durumunun netleşmediğini açıkladı. Bucaspor'da ayrıca adelesinde yırtık olan stoper Luiz Henrique de Bolu maçında olmayacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'un Transferleri Beklentinin Uzağında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement