Bucaspor'dan U Dönüş - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'dan U Dönüş

Bucaspor\'dan U Dönüş

Bucaspor yönetimi, 3-0 kazandığı Elazığspor maçının ardından hafta içinda aldığı olağanüstü genel kurul kararını iptal etmeye hazırlanıyor.

10.11.2014 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucaspor yönetimi, 3-0 kazandığı Elazığspor maçının ardından hafta içinda aldığı olağanüstü genel kurul kararını iptal etmeye hazırlanıyor.

Asbaşkan Adil Demir, kafalarında hiçbir zaman kongre düşüncesinin olmadığını belirterek, "Geçen cuma günü yönetimde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Fakat aynı günün akşamı 6 arkadaşın istifası hepimizi şoke etti. Bu olayın üzerine bir de taraftar baskısı eklenince, Başkan Hüsnü Kaya kongre kararı aldı. Yarınki toplantıda bu kararı iptal edebiliriz" dedi.

Elazığspor galibiyetinden sonra Başkan Hüsnü Kaya ile görüşen futbolcuların da teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın dönmesini istediği öğrenildi. Geçen hafta istifa ettiği açıklanmasına rağmen taraftarların tehditleri yüzünden rapor alıp maça çıkmadığı öğrenilen Sait Karafırtınalar'ın durumunu yarınki toplantıda tartışacaklarını belirten Asbaşkan Demir, "Kongreden vazgeçilmezse, yeni yönetim gelinceye kadar Karafırtınalar devam eder. Ama devam kararı alırsak, durumu değerlendireceğiz" diye konuştu.

"BÜYÜK İSKENDER" ADINI TAKTILAR

Bucaspor'un Elazığspor'u 3-0 yendiği maçta hat-trick yaparak galibiyete damgasını vuran İskender Alın, gol sayısını 9'a çıkarırken gol krallığı yarışında da zirveye çıktı. Kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşayan İskender, ligde Denizlispor, Giresunspor, Boluspor (2), Kayserispor, Adanaspor ve Elazığspor (3) ağlarını sarstı. Bucasporlu taraftarlar, 30 yaşındaki İskender'e,  "Büyük İskender" adını takarken, tecrübeli oyuncu gollerine devam edeceğini söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'dan U Dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement