Bucaspor'da Penaltı Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Penaltı Tepkisi

Bucaspor\'da Penaltı Tepkisi

Ptt 1'inci. Ligi'ndeki İzmir derbisinde Karşıyaka'ya penaltı golüyle 1-0 yenilen Bucaspor, hakemlere tepki gösterdi.

23.11.2014 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci. Ligi'ndeki İzmir derbisinde Karşıyaka'ya penaltı golüyle 1-0 yenilen Bucaspor, hakemlere tepki gösterdi.

Bu sezon oynadıkları 10 maçta aleyhlerine 8 penaltı verildiğini hatırlatan teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Karşıyaka maçında Ofoedu, ayağını Yasin'e takarak düştü. Bu kadar ucuz penaltı olmaz. Şu ana kadar çalan 8 penaltı düdüğünün en az 5'i hatalı. Burada iyi niyet aramıyorum. Hakkımız gasp ediliyor" dedi.

Sarı lacivertli ekibin bu sezon Boluspor, Elazığspor ve Giresunspor'la oynadığı maçlar dışında kalan 7 müsabakada aleyhlerine penaltı verildi. Altınordu, Denizlispor, Kayserispor, Adanaspor, Antalyaspor ve son olarak Karşıyaka müsabakalarında 1 kez beyaz noktayı gösteren hakemler. Alanyaspor deplasmanında 2 kez penaltıya hükmetti. Verilen 8 penaltıdan 5'i golle sonuçlanırken, rakip oyuncular 3 penaltı atışından yararlanamadı.

"GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Karşıyaka yenilgisinin ardından taraftarın yine istifaya davet ettiği teknik direktör Karafırtınalar, görevinin başında olduğunu açıkladı. İyi futbol oynadıklarını, ilk yarıda yüzde yüz 4 pozisyondan yararlanamadıklarını belirten Sait Karafırtınalar, "Taraftarın tepkisini doğal karşılıyorum. Ancak görevden alınmadığım sürece Bucaspor'un başındayım" dedi.

Öte yandan derbide sarı kart gören stoper Gökhan cezalı duruma düştü. Tecrübeli stoper Şanlıurfaspor deplasmanında oynamayacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Penaltı Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail Savunma Bakanı Hizbullah'a Karşı Saldırıları Artıracaklarını Belirtti
    18:40 İsrail Savunma Bakanı Hizbullah'a Karşı Saldırıları Artıracaklarını Belirtti

    İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah'a karşı saldırılarını artıracaklarını açıkladı. Gallant, İsrail'in Hizbullah'a karşı savunma pozisyonunun takibe dönüşeceğini ve örgütün faaliyet gösterdiği her yere ulaşacaklarını belirtti. Ayrıca, İsrail ordusunun Hizbullah'a karşı harekatı genişleteceğini ve kuzeydeki saldırı oranını artıracağını ifade etti.

  • Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması
    18:39 Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması

    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yapılan açıklamada, seçim çalışmalarının sona erdiği tarihten itibaren propaganda malzemelerinin kaldırılması gerektiğini ve sandık bölgelerine araç girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.

  • BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı
    18:39 BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,69 değer kazanarak 9.142,40 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,38, holding endeksi yüzde 0,16 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 4,47 ile bilişim, en çok kaybettiren yüzde 1,23 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu. ABD'de kişisel tüketim harcamaları şubatta yüzde 0,8 artış kaydetti. Fed'in faiz indirimine ilişkin belirsizlikler devam ediyor.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı Eşek Üstünde Seçim Çalışması Yapıyor
    18:39 Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı Eşek Üstünde Seçim Çalışması Yapıyor

    Aydın'da Anavatan Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı, çeyrek asırlık aracıyla sokak sokak dolaşarak projelerini açıklıyor. Kaplı'nın eşekli şehir turu ise vatandaşlar tarafından gülümsetici bulunuyor.


Advertisement