Bucaspor'da Kazan Kaynıyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Kazan Kaynıyor

Ptt 1'inci Ligi'nde 2-0 öne geçtiği maçta Adanaspor'la evinde 2-2 berabere kalarak alt sıralardan kurtulamayan Bucaspor'da sular durulmuyor.

26.10.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde 2-0 öne geçtiği maçta Adanaspor'la evinde 2-2 berabere kalarak alt sıralardan kurtulamayan Bucaspor'da sular durulmuyor.

Geçen hafta 5-1'lik Kayserispor hezimetinden sonra teknik direktör Sait Karafırtınalar'ı istifaya çağıran taraftarlar, bu kez yönetime tepki gösterdiyler. Karafırtınalar'a tepki olarak Adanaspor maçına gitmediklerini öne süren taraftarlar, bu defa Başkan Hüsnü Kaya'nın da görevi bırakmasını istedi.

Bu arada Adanaspor karşılaşmasından sonra durum değerlendirmesi yapan yönetimin hem sportif başarısızlık hem de eski yabancı oyunculara olan borçlar nedeniyle kongre kararı alabileceği öğrenildi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve iş çevrelerinden yardım isteyecek Başkan Kaya ve ekibinin, beklediği desteği bulamaması halinde bir hafta içinde kongre kararı alabileceği ifade edildi. Bu arada yöneticilerin büyük bölümünün Sait Karafırtınalar'la yolların ayrılması konusunda ısrarcı olduğu ancak Başkan Kaya'nın maddi sıkıntılar yüzünden bu değişikliğe karşı çıktığı belirtildi.

Taraftarın tepkisini çeken Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ise istifayı düşünmediğini vurgulayarak, toparlanma sürecine gireceklerini ve kötü sonuçlarda hakem hatalarının büyük rol oynadığını dile getirdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Kazan Kaynıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement