Bucaspor'a Operasyon - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'a Operasyon

Ptt 1'inci Ligi'nde geçen hafta evinde Albimo Alanyaspor'a yenilerek yeniden düşme hattına giren Bucaspor'da cuma günü deplasmanda oynanacak Boluspor maçında savunmada operasyon yapılacağı belirtildi.

24.02.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde geçen hafta evinde Albimo Alanyaspor'a yenilerek yeniden düşme hattına giren Bucaspor'da cuma günü deplasmanda oynanacak Boluspor maçında savunmada operasyon yapılacağı belirtildi.

Teknik direktör Mustafa Bahadır'ın özellikle defansta yapılan hataları dikkate alarak sağ bekte Zekeriya'nın yerine Hüseyin'e forma vereceği öğrenildi. Savunmanın göbeğinde de değişime gitmeyi planlayan Bahadır'ın Tahacan'ı kulübeye çekip uzun bir süre sonra Emrecan'ı sahaya sürebileceği belirtildi.

Orta alan ve ileri uçta da değişim sinyalleri veren Bahadır'ın, Boluspor randevusunda tek forvete dönmesi bekleniyor. Alanyaspor karşısında İskender-Burak ikilisiyle gol arayan sarı lacivertlilerde dizindeki sakatlığı geçen sol kanat Erkan'ın golcü Burak'ın yerine monte edileceği, İskender'in ise tek forvet olarak sahada olacağı kaydedildi. Kaptan Zafer'in de performansından memnun olmayan Mustafa Bahadır'ın Emre'yi sağ kanada çekerek, Zafer'i dinlendirebileceği bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'a Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement