Bucaspor, 1 Puanı Son Anda Kaptı - Son Dakika
Yerel

Bucaspor, 1 Puanı Son Anda Kaptı

PTT 1. Lig'de uzatma bölümünde penaltıdan bulduğu golle deplasmanda Boluspor'la 2-2 berabere kalan Bucaspor, puanını 21'e yükseltti.

28.02.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de uzatma bölümünde penaltıdan bulduğu golle deplasmanda Boluspor'la 2-2 berabere kalan Bucaspor, puanını 21'e yükseltti.

Boluspor karşısında 2 kez geriye düşmesine rağmen Emre Şahin ve Zafer Çevik'in penaltıdan bulduğu gollerle rakibiyle 2-2 berabere kalan Bucaspor, haftayı 21 puanla tamamladı.

Ligde dış sahada en başarısız takımlardan biri olan Bucaspor, 11. deplasman maçında 2. beraberliğini aldı. Dış sahada sadece 1 beraberliği bulunan sarı lacivertli ekibin 8 mağlubiyeti bulunuyor.

Takımının Denizlispor'u 3-2 mağlup ettiği müsabakada 1 gol kaydeden Emre Şahin, gol sayısını 2'ye çıkardı. Ligde geçen sezonu 13 golle tamamlayan Zafer Çevik, dün attığı golle hem takımına 1 puan kazandırdı hem de bu sezonun ilk golüne imza attı.

6. haftada Kayserispor karşısında mücadele ettikten sonra bir daha ligde forma giymeyen kaleci Ömer Kahveci, dün ilk 11'de sahaya çıktı.

Bucaspor'da cezalı duruma düşen Emin Aladağ 9 Mart Pazartesi günü oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bucaspor, 1 Puanı Son Anda Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement