Bu Ülkenin Öz Evlatları, Bu Ülkeyi Yönetiyorlar" - Son Dakika
Yerel

Bu Ülkenin Öz Evlatları, Bu Ülkeyi Yönetiyorlar"

Bu Ülkenin Öz Evlatları, Bu Ülkeyi Yönetiyorlar"

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı’nın Erzurum, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars Seçim İşleri Bölge Toplantısı geniş katılımla gerçekleşti.

24.01.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı'nın Erzurum, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars Seçim İşleri Bölge Toplantısı geniş katılımla gerçekleşti. Hizmet içi Eğitim Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Cengiz Yavilioğlu ve Fazilet Dağcı Çığlık, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile partililer katıldı. AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, toplantıda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. "Yeni Türkiye yolunda düzenlemiş olduğumuz Seçim İşleri Başkanlığı Erzurum Bölge Toplantısı'nın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum" diyen AK Parti MKYK Üyesi Çığlık, şöyle devam etti: "Seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde Seçim İşleri olarak gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışında çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu süreçler, demokrasimizin gereği olarak yapılması gereken en önemli adımların başında gelmektedir. Özellikle bölgemiz seçim sürecinde, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, önem arz etmektedir. Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şentop hocamızın koordinatörlüğünde bölgeleri bir araya getiriyoruz. Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak, bu toplantının Erzurum'da olmasının benim için ayrıca mutluluk kaynağı olduğunu bildirmek isterim."

"TÜRKİYE 2002'DEN BU YANA YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR"

Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Fazilet Dağcı Çığlık, Türkiye'nin 15 yıldır her alanda yükseldiğini kaydetti. Çığlık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye 2002'den bu yana yükselmeye devam ediyor. Bu ülkenin büyük projelerini, büyük vizyonunu çekemeyen güç odakları mutlaka önümüze iftiralarla bir şeyler koymaya çalışacaklardır. Bu yükselmeye ket vurmak isteyen kim olursa olsun, Allah'ın izniyle bu büyümenin ve yükselmenin önüne geçemeyeceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız el ele kol kola girerek bu projeleri, bu vizyonu en yükseklere taşıyorlar ve daha da taşıyacaklardır. Bu ülkenin 3. havalimanına karşı çıkanlar,

bu ülkenin 3. köprüsüne karşı çıkanlar, bu ülkenin Marmaray Projesi'ne karşı çıkanlar, yine bu ülkenin (rüyam olan) Ovit Tüneli'ne karşı çıkanların hesapları tutmadı. Geçen akşam TBMM'de bir konu gündeme geldi. Bu konu hakkında hukuk kararını vermiş, komisyon kararını vermiştir. Bunların ışığında bizler Milletvekilleri olarak hür irademizle oyumuzu kullandık. Bu ülkeye bu kadar yatırım yapılırken, bu kadar hizmet edilirken, bu gündemle ülkenin meşgul olmasını istemiyoruz."

"BU ÜLKENİN ÖZ EVLATLARI, BU ÜLKEYİ YÖNETİYORLAR"

"Herkes, diğer partiler, bu ülkede 80 yıldır bir şeyler yapmadıklarının hesabını versinler. Bu ülke adeta bir köydü. Bizim iktidarımızda modern Türkiye haline geldi" diyen Parlamenter Çığlık, şöyle konuştu: "Bu ülke nasıl hortumlandı biliyoruz. Önce bunların hesabını versinler. Bu ülkenin öz evlatları, bu ülkeyi yönetiyorlar. Bir örnek vereyim, bir Ovit Tüneli'ni düşünün, araç geçiş sayısını hesaplayın, düşünüldüğünde projeyi amorti edemeyecek (kısa vadede en azından) Neredeyse 1 milyar TL'lik bir proje. Peki nasıl yapılıyor bunlar? İşte kaynaklar millete hizmet olarak geri dönüyor. Yine küçük bir örnek. Şehrimizde birkaç dere ıslah projesi yapıldı. Bizatihi kendim ilgilendim. 4 köye yapılan miktar neredeyse 3 milyon TL idi. Bazen köyün durumuna bakıyorum yapılan işe bakıyorum. İnanın araziyi satsanız etmez o kadar miktar. Ama vatandaşımız mağdur olmasın. Şimdi bunlar varken bu yapılanları görmezden gelmek çok yanlış değil mi? Bizler motivasyonumuzu, gücümüzü bu yapılanların dışına ayıracak değiliz. Bu açıdan tüm bu yapılanlara bakıldığında tabi ki 'Hayır' dedik oylamada. Arkadaşlarımız da hür iradeleriyle oy kullandı. Nihayetinde herkesin bu karara saygılı olması lazım. Milletvekillerimizin hür iradesiyle sandıkta vermiş olduğu bir karardır. Onun için bu ülkenin yollarını, barajlarını, hastanelerini, adliyelerini, üniversitelerini artık görmeyenlerin, tüm bu yapılanları, karalamak için yolsuzluk diye bir kılıfı bu ülkenin gündemine soktuklarını unutmayalım. Bizler kendimizden eminiz, alnımız ak, yüzümüz ak ve gönlümüz aktır." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Ülkenin Öz Evlatları, Bu Ülkeyi Yönetiyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement