Bu Hafta Vizyona 6 Yeni Film Girecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Bu Hafta Vizyona 6 Yeni Film Girecek

Bu Hafta Vizyona 6 Yeni Film Girecek

Bu hafta 2'si yerli olmak üzere 6 yeni film vizyona girecek.

17.05.2012 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu hafta 2'si yerli olmak üzere 6 yeni film vizyona girecek.

Yönetmenliğini Kirk Jones'in yaptığı ve Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Brooklyn Decker, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Rodrigo Santoro gibi ünlü isimlerin oynadığı "Dikkat Bebek Var", eli kulağında olan ebeveynlik görevlerinin güçlükleri nedeniyle, kesişen hayatları alt üst olan 5 çiftin muhteşem ve dokunaklı hikayelerini beyaz perdeye taşıyor.

Birçok kere yılın en çok satan kitabı unvanını alan ve bütün dünyada 35 milyon adet satan, dizi halinde yayımlanan kitapların ilki olan "Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler"den uyarlanan film, doğumlarına çok yakın zamanda yolları kesişen 5 çiftin aynı dönemlerde bebek beklemenin heyecanını ve sevincini yaşamasını ve hamilelik sürecinin sıkıntılarına beraber göğüs gerip, en mutlu anlarına beraber şahit olmalarını konu alıyor.

-"Asayiş Berkemal Aga..."-

Yönetmenliğini İbrahim Güler'in yaptığı "Öz Hakiki Karakol" filmi,

"Herkesin içinde bir polis vardır" ana fikrinden yola çıkıyor.

Cezaevinden yeni çıkan üç kağıtçı Hasan, yaptığı soygun planını uygulamak için beceriksiz mahalle arkadaşlarıyla birlikte dolandırıcılığa tövbe etmiş

"Kuzey Baba"yı ikna etmeye gider. Kısa yoldan zengin olma hayaliyle yanıp tutuşan gençler, birden kendilerini çakma bir köy karakolunda polis olarak bulurlar.

Komedi dalında izleyicileri beyaz perdeye çekmeyi amaçlayan filmde, Emin Maltepe, Cengiz Bozkurt, Oktay Gürsoy, Serkan Genç, Sezgin Cengiz, Hasan Demirtaş rol alıyor.

-En İyi Film Oscar'ına aday gösterilen ilk animasyon filmi-

Walt Disney Animasyon Stüdyoları'nın büyüleyici klasiği "Güzel ve Çirkin"

(Beauty and the Beast), Disney Digital 3D ile beyaz perdeye geri dönüyor.

Disney klasiklerinde yepyeni bir çığır açarak muhteşem bir 3 boyutlu deneyim sunan filmin konusu şöyle:

"Bel, korkunç canavarın kalesine hapsettiği çok güzel bir genç kadındır. İçinde bulunduğu durumun çaresizliğine rağmen Bel, kalenin büyülü çalışanları arasından çaydanlık, şamdan ve masa saatiyle arkadaş olur ve bu sayede canavarın iç dünyasına bakıp orada gerçek bir prensin ruhunu ve kalbini görür."

Yönetmenliğini Gary Trousdale ile Kirk Wise'in yaptığı filmdeki karakterleri, Paige O'Hara, Robby Benson, Richard White, Jerry Orbach, David Ogden, Stiers, Angela Lansbury, Bradley Pierce, Rex Everhart, Jesse Corti, Hal Smith, Jo Anne Worley seslendiriyor.

-Kahramanlık hikayesi-

Yönetmenliğini Larry Charles'in yaptığı "Diktatör", komedi severlerin dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

Saplantılı olduğu ülkesine asla demokrasinin gelmemesi için hayatını bile tehlikeye atan Kuzey Afrikalı bir diktatörün kahramanlık hikayesinin anlatıldığı filmde, Sacha Baron Cohen, Anna Faris ve Ben Kingsley rol alıyor.

Philippe Garrel'in yönettiği "Yakıcı Bir Yaz" (Un Ete Brulant) filmi, Monica Bellucci ile Louis Garrel'i bir araya getiriyor. Film dram sevenleri beyazperdeye çekmeyi hedefliyor.

-Tamamı bir günde geçen sevimli bir komedi-

Ersoy Güler'in yönettiği ve Burçin Bildik, Fulya Zenginer, Alper Saldıran ile Hüseyin Avni Danyal'ın oynadığı "Sağ Salim", hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim'in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini, Mersin'den Sivas'a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan macerasını anlatıyor.

Yönetmen Güler'in "İstemeden bilerek yapılan her şey hakkında bir film" dediği "Sağ Salim", tamamı bir günde geçen sevimli bir komedi-macera filmi.

(FLZ-MRT- - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bu Hafta Vizyona 6 Yeni Film Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement