British Airways'in Bodrum ve Dalaman Seferleri Başladı - Son Dakika
Güncel

British Airways'in Bodrum ve Dalaman Seferleri Başladı

British Airways\'in Bodrum ve Dalaman Seferleri Başladı

British Airways, Mayıs 2015 itibariyle Londra Gatwick Havalimanı'ndan, Muğla'nın Bodrum ve Dalaman havalimanlarına direkt uçuşlarına başladı.

13.05.2015 15:18  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

British Airways'ın genişleyen uçuş ağındaki yeni bir rota olan bu seferlerle Londra'dan Dalaman ve Bodrum'a sadece dört saatlik bir uçuşla ulaşmak mümkün. Türkiye'nin Ege sahillerinden Londra'ya tatil veya aile ziyareti amacıyla gidenler de British Airways konforuyla uçmanın keyfine varacak.

British Airways, yer hizmetlerini ve uçuş operasyonlarını kapsayan 5 milyar sterlinlik iyileştirme yatırımının bir parçası olarak hayata geçirdiği kısa menzilli uçak filosunu yenileme çalışmalarını da tamamlamak üzere. Bu kapsamda, Londra ile Dalaman ve Bodrum arası seferlerde kullanılan Airbus A320 tipi yolcu uçakları da yenilenerek iç tasarımı çağdaş bir görünüme kavuşturuluyor. Bu sayede, ister iş ister eğlence amacıyla olsun Avrupa uçuşlarında British Airways'i tercih edenler benzersiz konforlu bir seyahat deneyimi yaşıyor.

Dünyanın önde gelen sanat galerilerini, konser ile gösteri mekanlarını, alışveriş merkezlerini ziyaret edip Londra'nın simgesi yapıları yakından görmek isteyenler için Londra artık sadece birkaç saatlik mesafede. İş nedeniyle seyahat edenler de toplantıya giderken British Airways'ın yenilenmiş kaliteli hizmetiyle keyifli ve rahat bir yolculuk yapacak.

British Airways kaliteli hizmetini transit yolculara da sunuyor. Londra aktarmalı olarak dünyanın diğer bölgelerine seyahat edenler, varış ve kalkış saatlerine göre özenle planlanmış uçuşlarla British Airways konforunu yaşayabilecek.

British Airways Bahreyn, Katar ve Ürdün Müşteri Hizmetleri Müdürü İlker Bekler şöyle konuştu: "Londra'nın sayısız harikalarını görmek üzere bu destinasyona seyahat etmeyi tercih eden yolcularımıza British Airways'ın kaliteli hizmetini sunmaktan büyük gurur ve heyecan duyuyoruz. Bodrum ve Dalaman'ın huzur dolu, güzel koylarında tatil yapan, hatta buralara yerleşip yaşayan İngilizlerin sayısı da her geçen gün artıyor. British Airways olarak hayata geçirdiğimiz yeni seferlerle, bu bölgelerle Londra arasında konforlu bir bağlantı sunuyoruz."

British Airways'ın Bodrum - Londra seferleri pazartesi ve perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün, Dalaman - Londra seferleri ise pazartesi, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftada dört gün, 2 Mayıs – 22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Her iki hatta da yolcular, sadece el bagajı için geçerli olan ücret tarifesini veya 23 kiloya kadar bagaj hakkı ile uçak içi yiyecek-içecek ikramını içeren tarifeden birini tercih edebilecek. Buna ek olarak, yolcular uçuştan 24 saat önce cep telefonlarından ya da havalimanında bulunan kiosklardan online check-in yaparak koltuk seçimlerini gerçekleştirebilecek.

Tüm vergiler ve ücretler dahil, gidiş-dönüş fiyatları Euro Traveller için 243 euro, Club Europe içinse 548 eurodan başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel British Airways'in Bodrum ve Dalaman Seferleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı'na saldırı girişimi
    22:57 Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı'na saldırı girişimi

    Zonguldak'ın Gülüç beldesinde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile yol kapatma tartışması sebebiyle tartışan şüpheliler, belediye başkanına saldırmaya kalkıştı. Şüpheliler, çevredekilerin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Demirtaş ve yakınları olaydan yara almadı. Polis ekipleri şüphelilerin ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

  • Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi
    22:48 Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

    Hanköy köyünde Ramazan Yazıcı'ya ait 2 katlı müstakil evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. İhbar üzerine adrese jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eskipazar Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri
    22:39 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Gökhan Tepe, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konseri çok sayıda kişi izledi ve Tepe'nin en sevilen parçalarına müzikseverler eşlik etti. Tepe'nin performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık
    22:38 Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık

    Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla'nın geçen yıl yaklaşık 6,5 milyon yerli ve yabancı turisti misafir ettiğini belirtti. Sarı, klasik turizmin yanı sıra kültürel, gastro turizm, spor turizmi ve sağlık turizmi gibi konularda da çalışmalar yaptıklarını ve hedeflerinin daha sürdürülebilir ve gelir getiren bir turizm anlayışını benimsemek olduğunu söyledi. Muğla ve çevresinin antik çağlardan günümüze inanç ve sağlık turizmi açısından önemli bir coğrafya olduğunu vurgulayan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ise üniversitenin sürdürülebilir turizmi teşvik etmek için çeşitli projeler yürüttüğünü belirtti.


Advertisement