Brezilya'da Yüksek Güvenlikli Bir Cezaevinde Güzellik Yarışması - Son Dakika
Dünya

Brezilya'da Yüksek Güvenlikli Bir Cezaevinde Güzellik Yarışması

Yüksek güvenlikli bir cezaevindeki güzellik yarışmasında kadın mahkumlar, kırmızı halıda plaj ve gece kıyafetleri içinde birinci olabilmek için yürüdü.

26.11.2015 10:40  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rio de Janeiro'daki yüksek güvenlikli bir cezaevinde kalanlar arasında bir güzellik yarışması düzenlendi. Yarışmayı hırsızlık suçundan 2010'dan beri cezaevinde yatan 27 yaşındaki Michelle Neri Rangel kazandı.

PLAJ ELBİSELERİ VE GECE KIYAFETLERİ İÇİNDE YÜRÜDÜLER

Miss Talavera Bruce güzellik yarışmasında güzellik yarışmalarında görebileceğiniz her şey mevcuttu. Hapishane sakinleri kırmızı bir halı üstünde plaj kıyafetleri ve gece giysileri içinde yürüdü. Güzellik yarışmasında jüri üyeleri ve televizyon kameraları da mevcuttu. Ama güzellik yarışmasında silahlı güvenlik görevlileri ve gözetleme kulelerinde bekleyen kolluk kuvvetleri de hazırdı. Bunun nedeni Talavera Bruce'un Rio de Janeiro'da kadınlar için yüksek güvenlikli bir hapishane olmasıydı.

Miss Talavera Bruce olmak için rekabet eden 10 kadın aday, kırmızı halıda çeşitli kıyafetler içinde yürüdü ve ünlü bir Brezilyalı mankenin, hapishane yetkililerin ve bir hakim bulunduğu jüri üyelerinin önünden tek sıra halinde geçti.

BİRİNCİ GELEN RANGEL HIRSIZLIK SUÇUNDAN MAHKUM OLMUŞTU

Bir dizi hırsızlık suçundan dolayı 39 yıl hapis cezası alan 27 yaşındaki Michelle Neri Rangel, güzellik yarışmasında birinci oldu.

BREZİLYA'DAKİ MAHKUMLARIN YÜZDE 6,4'Ü KADIN

İnsan Hakları İzleme Örgütü'ne göre dünyada en fazla nüfusa sahip dördüncü ülke Brezilya'da 600 bin mahkum var. Brezilya Adalet Bakanlığı'na göre bu mahkumların yüzde 6,4'ü kadın.

Kaynak: ibtimes.co.uk, David Sim

Brezilya\'da Yüksek Güvenlikli Bir Cezaevinde Güzellik Yarışması

Son Dakika Dünya Brezilya'da Yüksek Güvenlikli Bir Cezaevinde Güzellik Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • LA: BENI BU CEZAEVINE GARDIYAN YAPSALAR MEMNUNU OLURUM 3 2 Yanıtla
  • tarih bunuda yaz.: El isini iyi ogretmisler 0 2 Yanıtla

Advertisement