Brezilya'da Dünya Kupası'na Tepki Dinmiyor - Son Dakika
Spor

Brezilya'da Dünya Kupası'na Tepki Dinmiyor

Brezilya\'da Dünya Kupası\'na Tepki Dinmiyor

Brezilya'da Dünya Kupası'na sayılı günler kala, turnuvaya yönelik protestolar dinmek bilmiyor.

29.05.2014 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'nın dört yılda bir gerçekleşen Dünya Kupası'na ev sahipliği hakkını kazandığı günden bu yana bitmek bilmeyen protestolar, organizasyona sayılı günler kala tüm hızıyla devam ediyor.

Dünya Kupası'na harcanan bütçeyi yüksek bulan yüzlerce gösterici, başkent Brasilia'da National Stadyum’da sergilenen dünya kupasına ulaşmak için yollara dökülürken, yolsuzluk ve yoksulluğu gölgeleyeceğine inanılan turnuva için ülke tarihinin en büyük sokak protestoları sergileniyor.

1970 yılında tamamı Brezilya'da forma giyen oyuncularının aksine kendi evinde düzenlenen turnuvaya Brezilya Ligi'nde forma giyen ikisi kaleci dört futbolcuyla katılmaya hazırlanan Brezilya'da futbolcuların yaşanan bu protestolardan etkilenip etklilenmeyeceği merak konusu.

Pele, Zico, Romario, Ronaldo, Ronaldinho ve Neymar gibi yıldız futbolcularıyla geçmişten günümüze Dünya Kupaları'nın en gözde ve renkli takımı olan Sambacılar, kendi evlerinde düzenlenen bu turnuvada en az rakipler kadar, ülkelerinde yaşanan protestolarla da mücade edecek gibi görünüyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Brezilya'da Dünya Kupası'na Tepki Dinmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement