Bozüyük'te Trafik Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Trafik Düzenlemesi

Bozüyük Trafik ve Tescil Denetleme Büro Amiri Baş Komiser Karataş, kentteki şehir içi halk dolmuşlarının durak yerleri konusunda yeni düzenlemeye gidildiğini söyledi.

17.10.2014 10:15  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Trafik ve Tescil Denetleme Büro Amiri Baş komiser Ercan Karataş, kentteki şehir içi halk dolmuşlarının durak yerleri konusunda yeni düzenlemeye gidildiğini bildirdi.

Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehir içi faaliyet gösteren halk dolmuşlarının, indirme ve bindirme işlemlerini, belediye tarafından yeniden açılan, çizgi ve levhalarla belirlenen dolmuş ceplerinde yapacaklarını söyledi.

Dolmuş cebi dışında yolcu indirme bindirme işlemi yapan dolmuşlara ve ceplere park yapan sürücülere cezai işlem yapılacağını vurgulayan Karataş, şöyle konuştu:

"Trafik güvenliği ve disiplinini sağlamak amacıyla dolmuş güzergahlarında yeni düzenlemeye gidildi. 20 Ekimden itibaren şehir içi halk dolmuşları artık belediye tarafından düzenlenen dolmuş ceplerinde yolcu indirme ve bindirme işlemi yapacak. Konuyla ilgili trafik ekiplerimiz tarafından gerekli uyarı ve çalışmalar yapılmaktadır."

Karataş, amaçlarının ceza yazmak olmadığını, kentte trafik güvenliği ve disiplinini sağlamak olduğunu sözlerine ekledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Trafik Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement