Bozüyük Kent Konseyi Engelliler Meclisini Oluşturdu - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Kent Konseyi Engelliler Meclisini Oluşturdu

Bozüyük Kent Konseyi Engelliler Meclisini Oluşturdu

Bilecik’in Bozüyük İlçe Kent Konseyi’nin alt meclisleri oluşturma çalışmaları kapsamında Engelliler Meclisini faaliyete geçirdi.

21.08.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük İlçe Kent Konseyi'nin alt meclisleri oluşturma çalışmaları kapsamında Engelliler Meclisini faaliyete geçirdi.

Divan Başkanı Mesut Çetin ve üyeler Ali Şahinoğlu, Hayri Özcan'ın yönettiği olağan Genel Kurul Toplantısı, açılış ve yoklamanın ardından şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu. Yürütme Kurulu başkanı ve üyelerinin seçimine geçildi. 35 kişinin üye olduğu ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Konseyi Başkan Yardımcısı olan İsmail Çelik'in öncülüğünde oluşturulan Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanlığına oy birliği ile Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Zeynep Münteha Akpınar getirildi. Yürütme Kurulu üyeliklerine ise yapılan oylamada Hayri Özcan, Rıdvan Güner, Kevser Duman, Enver Güçyeter, Arif Çelik ve Orhan Erdoğmuş seçildiler.

Daha sonra dilek ve temennilere geçildi. Konseyi Başkan Yardımcısı olan İsmail Çelik, "Kent Konseyimiz bünyesinde oluşturulan Engelliler Meclisinin, başta engelliler olmak üzere tüm Bozüyük halkına hayırlı olmasını diliyorum. Bu toplantıya siyasi parti temsilcilerini davet ettim. AK Parti ilçe başkanı Mesut Çetin başta olmak üzere bu toplantıya katılan tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu da konuşmasında, kent konseylerinin ortak aklın buluştuğu bir yer olduğunu belirterek, Bozüyük için katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Tekelioğlu, "Katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Engelliler Meclisi yürütme kuruluna seçilen Başkan Zeynep Münteha Akpınar'a ve Yürütme Kurulu üyelerine başarılar diliyorum. "Birlikte yönetiyoruz" sloganı ile yola çıktığımız ve Bozüyük sevdalılarının buluştuğu bu çatı altında güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum" diye belirtti.

Konseyin, Engelliler Meclisi'ni ardından, Kadın Meclisi, Çocuk Meclisi ve Gençlik Meclisini oluşturmayı planladığı belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Kent Konseyi Engelliler Meclisini Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement