Bozüyük İlçe Müftüsü Çakır'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bozüyük İlçe Müftüsü Çakır'a Veda Yemeği

Eskişehir Odunpazarı İlçe Müftülüğüne atanan Bozüyük İlçe Müftüsü Burhan Çakır'a veda yemeği düzenlendi.

04.03.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı İlçe Müftülüğüne atanan Bozüyük İlçe Müftüsü Burhan Çakır'a veda yemeği düzenlendi.

Müftülük tarafından, bir restoranda düzenlenen yemeğe, Kaymakam Köksal Şakalar, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can, Belediye Başkan Vekili Mustafa Yürükçü, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İl Müftüsü Necati Akkuş ve daire müdürleri ile din görevlileri katıldı.

Çakır, burada yaptığı konuşmada, görev yaptığı 3,5 yıl içinde din gönüllüleriyle birlikte kentin dini ve manevi anlamda daha güzel hale gelmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, hizmet temelini, sevgi, saygı, istişare, paylaşım ve şeffaflık üzerine kurduklarını söyledi.

Öncelikle Kuran hizmetine önem verdiklerini ifade eden Çakır, "13 olan Kuran kursu sayımızı 37'ye çıkarttık. 300 olan kursiyer sayımızı binlere ulaştırdık. Hafızlık Kuran kursumuzu tekrar canlandırdık, 8-10 olan sayıyı 30'a kadar yükselttik ve 20'den fazla hafız mezun ettik. Bu yıl 4-6 yaş grubu çocuklarımız için 8 tane ana sınıfı açtık. Yaz Kuran kurslarımızda 450-500 sayılarını 5 binlere çıkarttık. Bozüyük'ümüzün manevi anlamda büyük kazanımları oldu" dedi.

Programda, Çakır'a plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük İlçe Müftüsü Çakır'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement