Boztaş'dan Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Boztaş'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Boztaş\'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, öğretmenlik mesleğinin insanlığın en şerefli tacı olduğunu söyledi.

23.11.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, öğretmenlik mesleğinin insanlığın en şerefli tacı olduğunu söyledi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. MATSO Başkanı Boztaş mesajında; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında 'başöğretmen' sıfatını alması vesilesiyle, 1981 yılından bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyetimizin kısa sürede dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan birinin fedakarca, cefakarca, özveriyle gayret gösteren öğretmenlerimize aittir" dedi.

Öğretmenlerin toplumu iyiye güzel ve doğruya itici, yarının irfanlı gencini yetiştiren, geleceğe hazırlayanlar olduğunu vurgulayan Boztaş, öğretmenliğin kendi bünyesinde oluşturduğu doğruluğu, dürüstlüğü ve eşitliği gelecek nesillere yansıttığını kaydetti. Boztaş, "Öğretmenlerimize bilinen tüm övgüleri söylesek, az gelecektir. Çünkü onlar geleceğin adsız mimarları, yarının yol göstericileridir. Dünya var oldukça en zor ve en gururlu meslek öğretmenlik olacaktır. Her mesleğin kendine özgü bir takım özellikleri vardır fakat öğretmenlik bu mesleklerin içinde ayrı bir anlam taşımaktadır. Çünkü bütün meslekleri doğuran bir ana durumundadır. Bütün meslekler bu anadan doğar, gelişir ve şekil alır. Türkiye'nin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boztaş'dan Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement