Bozdağ, Halk Eğitim Merkezi Kurslarının Sergisini Gezdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Bozdağ, Halk Eğitim Merkezi Kurslarının Sergisini Gezdi

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı kursların yıl sonu sergisini gezdi.

28.05.2015 17:14  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı kursların yıl sonu sergisini gezdi.Cumhuriyet Meydanı'nda Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi Projesi kapsamında organize edilen serginin açılışında halk oyunları ekibi gösteri sundu, jandarma narkotik, bomba arama ve iz takip köpekleri gösteri yaptı. Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, burada yaptığı konuşmada, bu güzel organizasyonun heyecan verici olduğunu söyledi.

Yaklaşık bir aydır bu serginin hazırlığını yaptıklarını kaydeden Kuş, "Bu yıl serginin birincisini açıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda devamı gelecek. Bu yıl eksikliklerimizi göreceğiz ve önümüzdeki yıllarda daha iyi bir şekilde hazırlanarak sergilerimizi açacağız. Bu organizasyonu gerçekleştirmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından serginin açılışı yapıldı. Serginin açılışına iştirak eden Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yapıtları inceledi, ebru ve ahşap yakma yaptı. Açılışa Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, diğer bazı kurumların müdürleri, İl ve İlçe Halk Eğitim Merkezleri'nin müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Bozdağ, Halk Eğitim Merkezi Kurslarının Sergisini Gezdi
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bozdağ, Halk Eğitim Merkezi Kurslarının Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement