Boyabat'ta Pansiyon ve Okul Açılışı - Son Dakika
Yerel

Boyabat'ta Pansiyon ve Okul Açılışı

Boyabat\'ta Pansiyon ve Okul Açılışı

Sinop’un Boyabat ilçesinde 200 öğrenci kapasiteli ve 3 katlı Türk Telekom Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonu ile 3 katlı ve 18 derslikli Sarıağaççayırı İlkokulu ve Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı.

19.11.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'un Boyabat ilçesinde 200 öğrenci kapasiteli ve 3 katlı Türk Telekom Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonu ile 3 katlı ve 18 derslikli Sarıağaççayırı İlkokulu ve Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay, İl Milli Eğitim Müdürü Dr Şaban Karataş, Boyabat Belediye Başkan Vekili Mehmet Sarıoğlu ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından ilk konuşmayı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, pansiyon ve okul hakkında bilgiler sundu.

Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'in konuşmasının ardından Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy yaptığı konuşmada, "Sadece Boyabat'ta değil diğer ilçelerimizde de tespit ettiğimiz milli eğitim sorunlarını da çözdüğümüzü ifade etmek istiyorum. Bugün açılışını yapacağımız pansiyon ve okulumuzun ilimize, ilçemize, eğitim camiamıza, sevgili yavrularımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Törenin son konuşmasını yapan Vali Köşger şunları söyledi: "Yaklaşık bir yıl önce temelini attığımız bu iki büyük tesisi açma bahtiyarlığına erişmemizden dolayı mutluluğumuz iki kat artmıştır. Devletim adına gurur duyuyorum. Milletim adına da iftihar ediyorum. Sevgili öğrenciler, devletimiz sizlere en iyi imkanları sunuyor. Sizden beklediğimiz tek şey var. Çalışmanız ve başarmanız. Bu tesisler, Sinop'a, Boyabat'a, milletimize hayırlı uğurlu olsun."

Açılış törenleri sonrası pansiyon ile Sarıağaççayırı Köyü İlkokulu ve Ortaokulu binaları gezildi. Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Sarıağaççayırı köyünde okul açılışında öğrencilerle bir süre sohbet etti. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boyabat'ta Pansiyon ve Okul Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement