Botları Batma Tehlikesi Geçiren Kaçakları Sahil Güvenlik Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Botları Batma Tehlikesi Geçiren Kaçakları Sahil Güvenlik Kurtardı

Kurtarılan kaçakların görüntüleri Botları batma tehlikesi geçiren kaçaklar kurtarıldı Ege Denizi'nde, botları batma tehlikesi geçiren kaçakları, sahil güvenlik ekibi kurtardı.

05.07.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Kurtarılan kaçakların görüntüleri Botları batma tehlikesi geçiren kaçaklar kurtarıldı Ege Denizi'nde, botları batma tehlikesi geçiren kaçakları, sahil güvenlik ekibi kurtardı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Pakistan, Afganistan ve Burma uyruklu 21 kaçak, Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak için Ayvacık ilçesine bağlı Behramkale köyü sahilinden botla denize açıldı.Ege Denizi'nde bir süre yol alan kaçakların içinde bulunduğu bot bir süre sonra su almaya başladı. Kaçakların yardım talep etmesi üzerine sahil güvenlik ekibi kısa sürede bölgeye ulaştı.Sahil güvenlik ekibi, botlarına aldıkları kaçakları Behramkale Limanı'nda karaya çıkarıp, jandarma ekiplerine teslim etti.İfadeleri alınan ve Ayvacık Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen kaçaklar, Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Botları Batma Tehlikesi Geçiren Kaçakları Sahil Güvenlik Kurtardı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Botları Batma Tehlikesi Geçiren Kaçakları Sahil Güvenlik Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü
    15:56 Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan kavgada 16 yaşındaki Kademcan'ın öldürülmesiyle ilgili bir kişi tutuklandı, bir kişi serbest bırakıldı. Olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Kız meselesi sebebiyle çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, M.E. isimli şüpheli havaya ateş açtıktan sonra grubun üzerlerine gelmesi üzerine bir kez daha ateş etti. Bu sırada kurşunlar 16 yaşındaki Kademcan'a isabet etti ve genç hayatını kaybetti. Şüphelilerden M.E. tutuklanırken, E.K.D. ise yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

  • Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti
    15:55 Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti

    Eskişehir'de bir marketten alkol çaldığı iddia edilen şahıs, yeniden markete gelerek çalışanları bıçakla tehdit etti. Şüpheli, market çalışanlarının takibi sonucu bir apartmanda yakalandı.

  • Gazi Konut, Güneyşehir'deki 500 konutun anahtar teslim törenini düzenledi
    15:55 Gazi Konut, Güneyşehir'deki 500 konutun anahtar teslim törenini düzenledi

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gazi Konut tarafından Güneyşehir bölgesinde yapımı süren 500 konut için anahtar teslim töreni düzenlendi. Törende, yapılan konutların örnek daireleri gezildi ve anahtarlar hak sahiplerine verildi.

  • Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak
    15:55 Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak

    Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Aydın'da 882 bin 124 seçmenin oy kullanması beklenirken, hastanede yatan veya evde sağlık hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar için de İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde seçim günü 260 sağlık personeli görev yapacak.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması
    15:53 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, iş insanı Hüseyin Köksal'ın ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında birçok kişinin ifadesi alınmıştı.

  • Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü
    15:50 Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü

    Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Yapılan basın açıklamasında, İsrail'in insanlık suçlarına ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için bir araya geldikleri ifade edildi.

  • Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi
    15:48 Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Suriye sınırında görev yapan Mehmetçik ile iftarda bir araya geldi.


Advertisement