Botan Çayı'nda Ölen 6 Kişi İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Botan Çayı'nda Ölen 6 Kişi İçin Mevlit Okutuldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Botan Çayı'nda ölen 6 kişi- Mevlid-i Şerif'in okunması- Duaların yapılması- AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nun konuşması- AK Parti Siirt İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci'nin konuşması Botan Çayı'ndaki ani su yükselmesi AK Parti Siirt İl Başkanlığınca, geçen yıl Botan Çayı'nda ani su yükselmesi nedeniyle 6 kişinin yaşamını yitirmesinin yıl dönümü nedeniyle mevlit okutuldu.

23.08.2015 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Botan Çayı'nda ölen 6 kişi- Mevlid-i Şerif'in okunması- Duaların yapılması- AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nun konuşması- AK Parti Siirt İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci'nin konuşması Botan Çayı'ndaki ani su yükselmesi AK Parti Siirt İl Başkanlığınca, geçen yıl Botan Çayı'nda ani su yükselmesi nedeniyle 6 kişinin yaşamını yitirmesinin yıl dönümü nedeniyle mevlit okutuldu.Yeni Mahalle Camisi'nde düzenlenen mevlit programına, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, çayda yaşamını yitirenlerin aileleri ve arkadaşları katıldı.Okunan mevlitin ardından hayatını kaybedenler için dua edildi. Cami çıkışında AA muhabirine konuşan AK Parti Siirt İl Çalapkulu, aralarında AK Parti İl Gençlik Kolları üyesi Ahmet Tente'nin de bulunduğu 6 kişiyi unutmadıklarını ve bu nedenle mevlit okuttuklarını söyledi.Hayatını kaybedenlerin ailelerinin yanında olamaya devam edeceklerini ifade eden Çalapkulu, "Onların anısına hürmeten Mevlid-i Şerif verdik. Başta Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz olmak üzere, bu programa teşrif eden bütün vatandaşlarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Onlarla ilgili yasal tüm taleplerin savunucusu olacağız. Allah'ın izniyle kendilerinin geride bıraktığı ailelerinin ve yakınlarının sahipsiz olmadığını kendilerine göstereceğiz. Onlara sürekli kol kanat gererek sahip çıkacağız" dedi.AK Parti Siirt İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ise yaşanan bu gibi olayların ve kazaların bir daha yaşanmamasını istediklerini belirterek, yetkililerden gereken tedbirlerin alınmasını istediklerini ifade etti.- OlaySiirt'te 24 Ağustos 2014'te meydana gelen olayda Botan Çayı'nın aniden yükselmesi nedeniyle suya kapılan Semanur (10), Seval (5), Betül (8) ve babaları Osman Parlaküşer (34) ile Ahmet (28) ve ağabeyi Fikret Tente (34) hayatını kaybetmişti.

Botan Çayı\'nda Ölen 6 Kişi İçin Mevlit Okutuldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Botan Çayı'nda Ölen 6 Kişi İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bozkurtlar: bende hakkariliyim ama pkeke yi destekleyenlerin hepsi ermeni köpekleri kopek demek bile yanlış da neyse 0 0 Yanıtla

Advertisement