Bot ve Motorlara Polis El Koydu - Son Dakika
Yerel

Bot ve Motorlara Polis El Koydu

Bot ve Motorlara Polis El Koydu

Muğla’nın Bodrum ilçesinden Yunanistan’ın Kos Adasına kaçmaya çalışan mülteciler için organizatörler tarafından ıssız koya bırakılan malzemelere polis ekipleri el koydu.

23.08.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın Kos Adasına kaçmaya çalışan mülteciler için organizatörler tarafından ıssız koya bırakılan malzemelere polis ekipleri el koydu.

Ortakent Yahşi Mahallesi Kabakum plajında yasa dışı geçiş olacağı ihbarını alan polis ekipleri bölgede denetimlerini sıklaştırırken, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri ile yunus timleri gece boyunca uygulamalarda bulundu.

Yunus ekipleri yaptıkları uygulamada hemen hemen her gece bölgeden yasa dışı geçiş yapan mültecilere ait iki tekne motoru, iki adet şişme bot, benzin bidonları, akü, botları şişirmek için kullanılan elektrikli ve normal pompalar buldu. Ekipleri bölgede yaptıkları aramada mülteci veya şüpheli birilerine rastlamazken, bulunan malzemelere el konuldu.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri ile yunus timleri zaman zaman bu tür denetimler yaparak yasa dışı geçişin önüne geçmeye çalışıyorlar. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bot ve Motorlara Polis El Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement