Bosna'ya Üçüncü Yardım Tırı - Son Dakika
Güncel

Bosna'ya Üçüncü Yardım Tırı

Bosna\'ya Üçüncü Yardım Tırı

Bosna-hersek'te geçen mayıs ayında görülen sel felaketi ardından İzmir'den gönderilen 3'üncü yardım TIR'ı, Buca ve Bornova belediye başkanları ile Balkan dernekleri temsilcileri tarafından uğurlandı.

31.08.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosna-hersek'te geçen mayıs ayında görülen sel felaketi ardından İzmir'den gönderilen 3'üncü yardım TIR'ı, Buca ve Bornova belediye başkanları ile Balkan dernekleri temsilcileri tarafından uğurlandı.

Yardım TIR'ının bölgeye ulaşmasıyla ilgili organizasyonu gerçekleştiren İzmir Bosna Sancak Derneği Başkanı Abdullah Gül, bir daha böyle bir felaketin görülmemesini diledi. TIR'ın içerisinde 100 çekyat, 100 yatak, 100 masa sandalye ve 300 metrekare halı bulunduğunu belirten Gül, "Bu TIR'dan Bosnalı 100 aile faydalanacak. İlk gönderdiğimiz TIR'larda gıda maddesi vardı. Ancak aldığımız bilgiler eşya ihtiyacı olduğuna yönelik olduğu için bu kez eşya gönderiyoruz. Katkı koyanlara teşekkür ediyoruz" dedi.

TIR'daki malzemelerin bir bölümünü karşılayan Buca Belediyesi'nin Başkanı Levent Piriştina da Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile uğurlama törenine katıldı. Zor günlerde dayanışmaya vurgu yapan Başkan Levent Piriştina, şöyle dedi:

"Felaketin tekrarlanmamasını umuyoruz. Allah, zor durumda kalanların yardımcısı olsun. Biz küçük bir katkı koyarak 'Bizim de çorbada tuzumuz' olsun istedik. Orada yaşayan Müslüman kardeşlerimize hayata tutunma gücü diliyorum."

Altındağ'dan yola çıkan TIR'ı uğurlamaya İzmir Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Medat Şenay da katıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bosna'ya Üçüncü Yardım Tırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement